A Real kivégezte a Schalkét, a Chelsea döntetlenezett

<p>A Real Madrid bombaformában van: Gelsenkirchében hat gólt szórt a Schalkénak, ezzel BL-történelmet írt. A Chelsea 1-1-es döntetlen játszott Isztambulban a Galatasaray-jal.</p>

A Real Madrid nem kegyelmezett a németeknek: rituálisan kivégezte a Schalkét saját stadionjában. Ez volt a Bajnokok Ligája kieséses fázisának történetében a legnagyobb vendéggyőzelem. A spanyolok már a 13. percben megkezdték a gólgyártást Benzema révén.

Nem sokkal a Real-gól után a németek majdnem kiegyenlítettek, ám ehelyett újabb gólt kaptak: a 21. percben Bale találatával már 2-0-ra vezettek.

A második félidőben Cristiano Ronaldo is beköszönt - korábban volt kapufája, két lövését pedig a Schalke kapusa védte. Az 52. percben tehetetlen volt. 

Ronaldo találata után Benzema és Bale is duplázott. Egy perccel a vége előtt az aranylabdás Ronaldo is belőtte második gólját, a ráadásban pedig az exreálos Huntelaar révén szépítettek a németek - a holland gyönyörű kapásgólt lőtt, ezt mindenképpen érdemes megnézni. Ez a nyolcaddöntő már eldőlt, a németeknek gyakorlatilag elméleti esélyük sem maradt a továbbjutásra. Csak a minél kisebb madridi zakóban bízhatnak. 

A másik mérkőzésen a Galatasaray – Drogbával a csatársorban – a londoni Chelseat fogadta. A vendégek már a 9. percben vezetést szereztek Torres révén, ezt Chedjou a 65. percben egyenlítette ki. A hazaiak többet birtokolták a labdát, ám a győztest gólt nem tudták megszerezni. Az 1-1-es döntetlen a londoniak továbbjutási esélyeit növeli.  

Eredmények:

Schalke 04 Gelsenkirchen–Real Madrid 1-6 (0-2). Góllövők: Huntelaar (91.), illetve Benzema (13., 57.), Bale (21., 69.) és C. Ronaldo (57., 89.).

Galatasaray–Chelsea London 1-1 (0-1). Góllövők: Chedjou (65.), illetve Torres (9.). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?