A RÁJÁTSZÁS MŰSORA

Budapest. A Magyar Labdarúgó Liga elkészítette az NB I rájátszásának párosítását. A felsőházi 1. fordulóban, egy héten belül másodszor, Ferencváros–MTK Hungária rangadóra kerül sor.
34. FORDULÓ – május 4., szombat, az 1-6. helyért: Ferencváros–MTK, Videoton–Dunaferr Újpest–ZTE. A 7-12.

Budapest. A Magyar Labdarúgó Liga elkészítette az NB I rájátszásának párosítását. A felsőházi 1. fordulóban, egy héten belül másodszor, Ferencváros–MTK Hungária rangadóra kerül sor.

34. FORDULÓ – május 4., szombat, az 1-6. helyért: Ferencváros–MTK, Videoton–Dunaferr Újpest–ZTE. A 7-12. helyért: Győr–Kispest, Debrecen–Haladás, Sopron–Vasas.

35.FORDULÓ – május 11., szombat, az 1-6. helyért: Újpest–Dunaferr, Videoton–Ferencváros MTK–ZTE. A 7-12. helyért: Debrecen–Vasas, Haladás–Győr, Sopron–Kispest.

36.FORDULÓ – május 18., szombat, az 1-6. helyért: Újpest–Ferencváros, ZTE–Dunafer, MTK–Videoton. A 7-12. helyért: Vasas–Győr, Sopron– Debrecen, Kispest–Haladás.

37.FORDULÓ – május 22., szerda, az 1-6. helyért: Dunaferr–MTK, ZTE–Ferencváros, Videoton–Újpest. A 7-12. helyért: Kispest– Debrecen, Győr–Sopron, Vasas–Haladás.

38. forduló – május 25., szombat, az 1-6. helyért: Ferencváros–Dunaferr, Videoton–Zalaegerszeg, MTK –Újpest. A 7-12. helyért: Debrecen–Győr, Sopron–Haladás, Kispest–Vasas.

u Bognár Györgyöt lett a soproni csapat edzője. A szakember a múlt kedden elhunyt Simon Tibor helyét foglalja el. Bognárral a rájátszás hátralévő öt mérkőzésére, plusz egy évre állapodott meg a Sopron. Az új tréner a múlt héten mondott le az MTK vezetőedzői posztjáról, miután a bajnokság éllovasa 3:0-ás vereséget szenvedett a Haladástól. Bognár 1998. június 23-tól dolgozott a Hungária körúti klubnál, előbb szakmai igazgató volt, majd tavaly május elsején lett szakvezető, lemondása után ismét korábbi beosztásába helyezték vissza. Ezt cserélte fel a soproni kispadra (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?