A nemzeti gárdát is bevonják

Salt Lake City. Utah állam nemzeti gárdája is szerepet vállal a február 8-án kezdődő Salt Lake City-i ötkarikás játékok biztonságos lebonyolításában. – Remélem, hogy februárban Salt Lake City lesz a világ legbékésebb városa – kommentálta a bejelentést Mike Leavitt, Utah állam kormányzója.

Salt Lake City. Utah állam nemzeti gárdája is szerepet vállal a február 8-án kezdődő Salt Lake City-i ötkarikás játékok biztonságos lebonyolításában. – Remélem, hogy februárban Salt Lake City lesz a világ legbékésebb városa – kommentálta a bejelentést Mike Leavitt, Utah állam kormányzója. – A nemzeti gárda bevetésével tovább fokozódik a biztonság. Az előkészületek összesen 270 millió dollárba kerültek, a sportolók és vezetők testi épségére, illetve a létesítményekre a katonák mellett 5-7 ezer rendőr vigyáz majd, 80 km-es körzetben repülési tilalom lesz érvényben. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?