A Liverpool kiszemeltje

London. Úgy látszik, idén nyáron csak az angol kluboknak van pénze arra, hogy csillagászati összegeket költsenek új futballistákra. A Manchester 30 millió fontot adott ki a Leeds középhátvédjéért, Rio Ferdinandért, és lehetséges, hogy hamarosan a Liverpool is tízmilliós nagyságrendben vásárol új focistát.

London. Úgy látszik, idén nyáron csak az angol kluboknak van pénze arra, hogy csillagászati összegeket költsenek új futballistákra. A Manchester 30 millió fontot adott ki a Leeds középhátvédjéért, Rio Ferdinandért, és lehetséges, hogy hamarosan a Liverpool is tízmilliós nagyságrendben vásárol új focistát. A Vörösök kiszemeltje a Blackburn Rovers ír szélsője, Damien Duff, aki a világbajnokságon is remekül futballozott. A Liverpool a 2000-2001-es idény sikersorozata (a csapat öt kupát nyert meg) az előző szezont üres kézzel fejezte be, és ez természetesen elgondolkoztatta a trénert, Gérard Houlliert. A francia szakember igyekezett felfrissíteni a keretet, és máris közel húszmillió fontot költött el: Bruno Cheyrou, El Hadji Diouf és Salif Diao érkezett a klubhoz – Igaz, az utóbbi majd csak valamikor a szezon közben csatlakozik a Vörösökhöz. Az edző szerint ez azonban még nem elég ahhoz, hogy a csapat elég esélyes legyen a bajnoki aranyéremre, ehhez Houllier elgondolása szerint még egy villámgyors, remekül cselező szélsőre lenne szükség, aki megfelelő beadásokkal tudja ellátni a befejező csatárokat.

Ez a leírás tökéletesen illik a Blackburn Rovers saját nevelésű, ír válogatott játékosára, Damien Duffra, aki idén töltötte be 23. életévét, vagyis ideális korban van. A szélső a világbajnokságon is remekelt, szabályosan szinte nem is tudták elválasztani a labdától, négy mérkőzés alatt több mint húsz alkalommal szabálytalankodtak vele szemben, és piaci értéke alaposan megnőtt a World Cup ideje alatt. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?