A kilences hetese

Kisudvarnok. A női I. labdarúgóliga legutóbbi fordulójában a kisudvarnokiak megsemmisítő vereséget mértek homonnai ellenfelükre. A 11:0-ás hazai győzelem élvonalbeli szinten klubrekordnak számít a csallóközieknél.

Kisudvarnok. A női I. labdarúgóliga legutóbbi fordulójában a kisudvarnokiak megsemmisítő vereséget mértek homonnai ellenfelükre. A 11:0-ás hazai győzelem élvonalbeli szinten klubrekordnak számít a csallóközieknél. Ezen a mérkőzésen úgyszintén egyéni csúcsot produkált a hazaiak gólerős támadója, a kilences mezszámot viselő Árvai Renáta is, aki hétszer talált a keletiek hálójába. „Az első félidőben négyszer, fordulás után háromszor voltam eredményes. Jobbal, ballal egyaránt. Fejjel azonban képtelen voltam gólt elérni. Bajnonoki meccseken ez idáig csupán öt találatig jutottam el“ – elevenítette fel vasárnapi megvillanásait a mezőny legjobbja, aki az első tíz fordulóban mindössze négyszer iratkozott fel a góllistára.

Ősszel két vasat tart a tűzben. Az edzések, ligamérkőzések mellett részt vett az országos válogatott minden edzőtáborozásán, barátságos és Eb-selejtező mérkőzésén. Közben hadilábon állt a szerencsével, ziccerek sokaságát puskázta el az őszi ligatalálkozókon. „Gyatra helyzetkihasználásom hatására fokozatosan elillant önbizalmam. Kellett már egy ilyen nekibuzdulás. Remélem, az idény hajrájában tovább gyarapítom majd találataim számát“ – vélekedett őszi teljesítményéről a csallóköziek erőssége.

Az újfent rivaldafénybe került labdarúgó egy csapásra előrébb ugrott a góllistán, melyet jelenleg 17 találattal a vágsellyei Rotox erőssége, Hanzelová vezet. Renátára alighanem ezután még éberebben odafigyelnek a riválisok védői. „A sanyargatásból, a kemény belemenésekből eddig is kijutott épp elég. Őrzőim harcmodora aligha változik meg, a női futballban is a küzdelem dominál“ – hangsúlyozta a válogatott kerettag, aki címeres mezben még nem talált a hálóba. „Csupán a gólhelyzetekig jutottam el. Az örmények elleni elleni Eb-selejtezőn már-már gólt kiáltottam, fejesem azonban a kapufán csattant. November 15-én a görögök elleni idegenbeli Eb-selejtezőn megtörhet a jég. A meghívót már megkaptam, remélem pályára is kerülök“ – nyilatkozta bizakodóan a gólvágó fodrásznő. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?