A kezdők között is FKM-diadal

Az érsekújvári FKM sikerével zárult az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség rendezésében lezajlott valamennyi téli teremtorna. A kezdők is közéjük tartoztak.Érsekújvár. „A Marek Kodhaj edző irányította győztes csapat idény közben hetente két fronton is megmérkőzik a bajnoki pontokért. A II.

Az érsekújvári FKM sikerével zárult az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség rendezésében lezajlott valamennyi téli teremtorna. A kezdők is közéjük tartoztak.

Érsekújvár. „A Marek Kodhaj edző irányította győztes csapat idény közben hetente két fronton is megmérkőzik a bajnoki pontokért. A II. ligában a megtisztelő hatodik helyet birtokolja, míg a területi szövetség égisze alatt zajló, Saláta Kornél nevével fémjelzett küzdelemsorozatban csoportja éllovasa. Így erőnlétben nehéz játékosaival felvenni a versenyt” – vélekedett Adamovics Tamás, a területi szövetség ifjúsági és iskolai futballért felelős bizottságának elnöke.

A tornagyőztes jól szervezett, dinamikus csapat benyomását keltette, és már az elejétől látszott rajta, hogy játékosai nagyon felkészültek. Mind a tizenöt résztvevő közül talán a legjobban akarták a végső sikert. Megpróbáltak mindent, törtettek előre, a kapu előtt nehéz volt őket feltartóztatni, védelmük pedig masszívnak tűnt, és jóformán megingás nélkül teljesített. Az sem hagyható figyelmen kívül, hogy a torna során harmincnégy gólt szereztek, ezzel szemben az ellenfelek egy alkalommal sem találtak be kapusuk hálójába.

„Ezúttal is bebizonyosodott, hogy jó úton haladunk a fiatal focisták képzése terén, de még messze vagyunk az ideális állapottól. Szeretnénk elérni, hogy hamarosan a felnőttcsapat is kifejezetten rájuk épüljön” – tette hozzá Peter Kováč, a területi szövetség elnöke, aki egyben az FKM főmenedzseri tisztségét is betölti.

A járás déli régióját képviselők közül a tardoskeddiek teljesítettek legjobban, akik vesztett mérkőzések nélkül egészen a döntőig meneteltek, ott azonban már nem tudtak mit kezdeni az FKM fiataljaival. Érdekesség, hogy a torna díjazottjai mind érsekújvári labdarúgók voltak, akik az FKM és az Union színeiből kerültek ki.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?