„A döntő szuper eredmény”

SITA-JELENTÉSCharleston. Jana Čepelová ugyan 7:5, 6:2-re kikapott a charlestoni torna döntőjében a német Andrea Petkovictól, de a 20 éves szlovák teniszező így is pályafutása legnagyobb sikerét tudhatja maga mögött. „Az egész múlt hét nagyon sokat jelent nekem.

SITA-JELENTÉS

Charleston. Jana Čepelová ugyan 7:5, 6:2-re kikapott a charlestoni torna döntőjében a német Andrea Petkovictól, de a 20 éves szlovák teniszező így is pályafutása legnagyobb sikerét tudhatja maga mögött. „Az egész múlt hét nagyon sokat jelent nekem. A döntő szuper eredmény, még ha kicsit csalódott vagyok is a vereség miatt – nyilatkozta Čepelová. – Andrea volt az esélyes, és amikor szettlabdáról elvesztettem az első játszmát, már fizikailag és lelkileg is nagyon nehéz volt, úgy éreztem, kőből van a lábam. Próbáltam úgy teniszezni, hogy ne bonyolódjunk hosszú labdamenetekbe, de ellenfelem nagyon gyorsan megugrott, nekem pedig elfogyott az erőm, és lassú voltam.”

A kassai származású Čepelovának volt miben elfáradnia, ugyanis több kemény meccset játszott a salakborítású amerikai tornán. A második fordulóban a világelső Serena Williamset, s később a honfitárs Daniela Hantuchovát is legyőzte. „A szezon elején a hasonlóan szoros meccseket elvesztettem, Jovanovszki az AusOpenen, Kanepi Acapulcóban, Görges Indian Wellsben győzött le. Valamikor meg kellett, hogy szakadjon ez a sorozat. Örülök, hogy most összejött, ez jó ösztönzés a jövőre nézve” – jegyezte meg Čepelová.

A döntős szereplésért 64 000 dollárt kapott a szlovák teniszező, aki a világranglistán karrierje legjobbjaként az 51. helyre lépett elő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?