A bírót szidták a pécsiek

Budapest. Tavaszi harmadik mérkőzésén sem kapott gólt a Ferencváros, amely két gól nélküli döntetlen után Pécsett 1:0-ra győzött. A Sopron 5 góllal küldte haza a Haladást, Újpesten nyert a Balaton FC, míg az MTK hazai pályán döntetlenezett a Videotonnal.

A 21 éves Huszti Szabolcs (balról) két gólt szerzett a Sopron–Haladás (5:0) találkozónnb1.hu-felvételA meccs előtt az volt a téma, milyen összeállításban állnak majd fel a hazaiak. Nagy Tamás vezetőedző ugyanis nem számíthatott az eltiltott Pavicsevicsre, a belázosodott Pest Krisztiánra. Mihalecz, Luca és Szabados pedig sérülés miatt hiányzott. A másik oldalon leginkább a térdszalagsérülést szenvedő Gyepes kiválása okozott problémát Pintér Attila vezetőedzőnek.

Ám amikor elkezdődött a 90 perc, már senki nem törődött az előzményekkel, elvégre megtelt a stadion, égtek a görögtüzek. Mindkét gárdán érződött, javítani szeretne eddigi tavaszi statisztikáján – szombatig sem a PMFC, sem a Fradi nem szerzett még gólt a bajnokságban –, ám az utolsó megmozdulásoknál rendre hiba csúszott a kivitelezésbe. Az idő előrehaladtával aztán egyre inkább a rengeteg szabálytalanság miatt maradtak el a lehetőségek. A hazaiak „vesztét“ is egy fault okozta, hiszen Lipcsei Péter bal oldali szabadrúgása után szerzett Kiss György révén vezetést az FTC. Alighogy megkezdődött a második felvonás, egyenlített a Pécs. Saskőy Szabolcs játékvezető azonban les címén, tévesen, törölte Koltai Tamás találatát. Több se kellett a hazaiaknak, akik „bekeményítettek”. Kár, hogy nem a futballban, hanem reklamálásban és durvaságban. A 60. perctől félő volt, hogy „levadásszák” egymást a játékosok; öt méterről vetődtek ellenfelük lábára, nem ritkán a véletlenen múlt, hogy a nagy meccsen nem történt nagy reccs. A hazai drukkerek is mind vehemensebben reklamáltak, Lipcseit kockacukor zápor és kóláspalack fogadta az egyik sarokrúgásnál. Kár érte, mert élvezetesen kezdődött a találkozó, és a hangulatra sem lehetett panasz.

A végjátékban a Pécs még felívelésekkel próbálkozott, mindhiába. A Ferencváros tehát Pintér Attila irányításával megszerezte első bajnoki gólját a tavasszal, Nagy Tamás együttese viszont továbbra is gólképtelen. Igaz, köszönhető ez nagyban Saskőynek, akit a lefújás után durván szapult a hazai tábor...

„Mellényúlt” a játékvezetői bizottság

Pécs. A játékvezetői bizottság igencsak „mellényúlt”, amikor Dubraviczky Attilát nevezte ki a találkozó bírájának. A mérkőzés előtt egy nappal derült ki ugyanis, hogy a nevezett illető (állítólag) unokaöccse a PMFC klubelnökének, Toller Lászlónak. ĺgy aztán Saskőy Szabolcs sípolt a meccsen. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?