A 94. percben lőtt góllal nyert a Dubnica a peches vágsellyeiek ellen

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSVágsellye. Svorada hoszszabbításban szerzett góljával a Dubnica 1:0-ra nyert Vágsellyén. Peches vereséget szenvedett a hajrában kitámadó Duslo, amely a 94.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Vágsellye. Svorada hoszszabbításban szerzett góljával a Dubnica 1:0-ra nyert Vágsellyén. Peches vereséget szenvedett a hajrában kitámadó Duslo, amely a 94. percben egy labdavesztés utáni gyors kontrából kapta a találatot.

A két idegenbeli meccsen lőtt hat gól és a begyűjtött négy pont után (Šamorín 2:1, Trnava B 4:4) bizakodva várták a vágsellyeiek a Dubnica csikócsapata elleni mérkőzést. A vendégeknél a 26 esztendős Jánošík számított a legidősebbnek, az együttes zömét 20 éves futballisták alkották.

Bátran kezdett a Dubnica, amely a kiegyenlített első félidőben több formás támadást vezetett, a legnagyobb helyzet Jánošík előtt adódott, de Kolmokov kapus a helyén volt. Veszélyesebbek voltak a vágsellyei támadások, az első negyedóra végén Gešnábel egyedül tört kapura, ám a dubnicai hálóőrbe lőtte a labdát. A félidő végén a hazai Košút puskázott el két lehetőséget.

A fordulást követően fölénybe kerültek a vágsellyeiek, Fehervári lövését üggyel-bajjal hárította Urminský, majd Košút bombázott mellé. Látszott, hogy a vendégek elégedettek a döntetlennel, ezért húzták is az időt rendesen. Fehervári eldönthette volna a meccset, ám a kapussal szemben állva Urminský lábát találta el. A 88. percben egy hazai beadás után Košútot az ötösön két kézzel ellökték, ám Somoláni bíró sípja néma maradt. A játékvezető a vendégek időhúzása miatt a II. ligában szokatlanul 5 percet hosszabbított. Takács András, a győzni akaró mátyusföldiek mestere a hajrában kockáztatott, a hátvéd Konopásek helyett a csatár Numéricot küldte be. Éppen a francia légiós labdavesztése után indult a góllal végződött dubnicai kontra, amely végén Svorada a bal alsó sarokba perdített.

A vágsellyeiek a bírót okolták a vereségért, a videofelvétel alapján Somoláninak tizenegyest kellett volna ítélnie a Košúttal szembeni szabálytalanság miatt. A Duslo vezetői hivatalos panaszt nyújtanak be a játékvezető ténykedése ellen.

Ideges légkörben zajlott a meccs utáni sajtótájékoztató is. „Színvonalas meccset láthattak a szurkolók, az első félidőben mi voltunk a jobbak, a 30. percben akár 3:0-ra is vezethettünk volna – értékelte a meccset Peter Gergely, a Dubnica vezetőedzője. – Fiatal csapatunk van, amely meccsről meccsre javul. A mutatott játékkal és az eredménnyel is elégedett vagyok, de elismerem, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna. Röhejesnek tartom a meccs utáni szurkolói bekiabálásokat, hogy megvettük a bírót, hiszen mindenki tudja, hogy anyagi gondokkal küszködünk, és fűnek-fának tartozunk…”

„Nem tudom, kollégám milyen helyzetekre gondol, mert én nem láttam ilyeneket. Igaz, az első félidőben valamivel jobbak voltak a vendégek, de a szünet után egyértelműen mi domináltunk. Legalább négy ziccert kihagytunk – kontrázott Takács András. – Košút ellökését inkább nem kommentálom. A hajrában ráfáztunk arra, hogy kockáztattunk, Numéric hibájáért nagy árat fizettünk. Jobb lett volna, ha nem küldöm őt pályára…” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?