29 euróért a férfikézilabda-Eb-re

kézilabda
Pozsony |

Ma 11 órakor elindult a jegyértékesítés a 2022-es, magyar–szlovák közös rendezésű férfikézilabda-Európa-bajnokság pozsonyi és kassai mérkőzésire.

A legolcsóbb belépők, pontosabban napijegyek 29 euróba fognak kerülni. Ezeket azonban csak a végső fázisban, év vége felé tervezi piacra dobni a szervezőbizottság. Addig az egyes csoportokra szóló csomagokat lehet megvásárolni. A hat mérkőzést (háromszor napi két találkozó) magában foglaló csomagok ára 78 eurónál kezdődik. Mind Pozsonyban, mind Kassán három kategóriába sorolták be a jegyeket, s lesz lehetőség VIP-jegyek vásárlására is, valamint a kerekesszékesek számára is fenntartanak helyeket.

Elsősorban az utóbbi két Eb-n tapasztalt jegyárakból indultunk ki. Figyelembe vettük az Ondrej Nepela-stadion és a Steel Aréna kínálta minőséget és az egyes találkozók vonzerejét is – jegyezte meg az árakkal kapcsolatban Jaroslav Holeša, a Szlovák Kézilabda-szövetség elnöke a tegnapi sajtótájékoztatón.

Mivel a selejtezősorozat csak május közepén zárul, a csoportok összetételéről még nem sok biztosat lehet elmondani. Rendezőként Szlovákia a kassai F csoportban fog szerepelni, a két pozsonyi kvartett egyikében (D csoport) az eddig egyedüli biztos kijutó németek lesznek kiemelve, a másikban (E csoport) a tervek szerint – ha sikeresen túljutnak a kvalifikáción – a csehek.

Pozsonyban rendezik majd az egyik középdöntős csoport küzdelmeit, az akkor sorra kerülő, összesen 12 meccsre már szintén lehet jegyet venni – legegyszerűbben a szövetség honlapjáról (slovakhandball.sk) ráklikkelve a linkekre. Holeša hozzátette, a vírushelyzet miatt jelenleg nem tudnak semmit megígérni, ha a legrosszabb, nézők nélküli forgatókönyv valósulna meg, úgy garantálják a pénzvisszafizetést minden egyes belépő esetében.

A társrendező magyar fél két hete kezdte meg a jegyárusítást a magyarországi meccsekre. A budapesti nyitómérkőzésre, illetve a Final Four hétvégére szóló belépők mellett az egyaránt fővárosi B csoport és a másik középdöntős csoport találkozóira lehetet bérletet venni. A másik két helyszín Debrecen és Szeged lesz.

Érdekes

Új névadó szponzor a férfiextraligában

Februártól Niké Handball Extraliga néven folytatódik tovább az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokság. Az egyik legismertebb fogadóiroda ezzel tovább bővítette sporttal kapcsolatos portfólióját, klubcsapatok, egyéni sportolók (pl. Petra Vlhová) és rendezvények (pl. Kassai Nemzetközi Békemaraton) szponzorációja mellett ezentúl a férfikézilabda-extraligát is támogatja. Első lépésben minden bajnoki meccset streamelhetővé fognak tenni. A Szlovák Kézilabda-szövetséggel kötött szerződés 2024-ig szól, kétéves opcióval. A benne foglalt anyagiak 80%-át fogják megkapni a férfiklubok.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?