Régió

Vágsellye: Forgalmi tükröket szerelnek fel a biztonságosabb közlekedés végett

Vágsellye | Vágsellye városában, a mellékutakon és a nehezen belátható kereszteződésekben több új forgalmi tükröt is felszerelnek a sofőrök és a gyalogosok biztonságosabb közlekedése érdekében.
TASR

2019. augusztus 9. 17:29

Illusztrációs felvétel - TASR-felvétel

Dajana Hanesová, a városi hivatal munkatársának elmondása szerint a Vajanský és a Felső utca sarkára telepítettek forgalmi tükröt, továbbá az M. R. Štefánik és az Iskola utcák kereszteződésében is el fognak helyezni egyet, itt ugyanis a kiültetett fák zavarják a kilátást.

Vágvecse városrészben további két forgalmi tükröt szerelnek fel. Az egyik a vízmű területéről kivezető útnál fog állni azzal a céllal, hogy növelje a Duslo vállalatig vezető új kerékpárúton közlekedő biciklisek biztonságát. A másik vágvecsei forgalmi tükröt a Hollý és a Komenský utcák kereszteződésében fogják felszerelni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kalmár kisfiának ajánlotta álomgólját Vida Kristopher

Danko elszabadult, és mindenkit kiosztott

A péceli Ráday-kastély fájdalmas múltja

Párkány: sportnap kerékpártúrákkal és barangolással a Burda-hegységben

Vonat gázolt halálra egy 58 éves férfit

A vers mint szellemi kihívás

Legfrissebb galériák
Olvasta már?