Régió

Újabb látványossággal bővült a termálfürdő

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSNagymegyer. Újabb, a szolgáltatások színvonalát és bővítését szolgáló létesítményekkel gyarapodott december 7-én a nagymegyeri Thermal Corvinus élmény- és termálfürdő.
ÚJ SZÓ ONLINE

2012. december 12. 18:00

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Nagymegyer. Újabb, a szolgáltatások színvonalát és bővítését szolgáló létesítményekkel gyarapodott december 7-én a nagymegyeri Thermal Corvinus élmény- és termálfürdő. 112 négyzetméternyi területen három üzlethelyiséget, illetve egy borozót adtak át.

A fürdő 2011-ben épített belépőcsarnokában található új helyiségeket a fejlesztési stratégia részeként hozták létre. Tervezőjük, a nagymegyeri Magyarics Tibor képzőművész a város történelmének egy szeletét próbálta általuk életre kelteni „Az épületegyüttes a középkort idézi; a falakat díszítő festmények is azt a célt szolgálják, hogy közelebb hozzák ezt az időszakot az ide látogatókhoz. Az üzleteknek is megvan a jellemző külleme, s a tornyok sem hiányozhatnak. A komplexumot várfal veszi körbe. A borozó egy szobrok díszítette zöld udvarra emlékeztet, megépítésekor kizárólag természetes anyagokat használtak” – közölte az alkotó az átadáson. Križan Tibor, a Termál Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte: „A Thermal Corvinus 1974 óta fogadja a látogatókat, évente átlagban hatszázezer vendég keresi fel. Célunk, hogy szolgáltatásaink színvonalának növelése mellett olyan egyedi hangulatot teremtsünk, amelynek köszönhetően vendégeink felejthetetlen élményekkel távoznak.” Az új létesítmények ünnepélyes megnyitóján a Thermal Corvinus előcsarnokában fotókiállítás is nyílt.

A Csallóköz leglátogatottabb idegenforgalmi létesítménye egy 80 hektáros erdőligetben fekszik; látogatói zömét a hazaiakon kívül főképp csehek és lengyelek teszik ki. A városi tulajdonban levő fürdő fejlesztéseit saját, illetve banki forrásokból valósítja meg. (la)

Önnek ajánljuk

Középiskolai felvételi útmutató

Ersek, bardos

Listavezetők vitája az ÚJ SZÓ stúdióban II.

Kiska
Frissítve

VIDEÓ: Újabb videóval próbálják lejáratni Kiskát, ebben már ő is szerepel

Helységnévtábla az Andódra vezető úton
Frissítve

Lefestették az érsekújvári helységnévtáblát az Andódra vezető úton

rendőrség illusztráció

Drogot árult egy nő Vágsellyén, őrizetbe vette a rendőrség

čaputová újságírók

Čaputová oknyomozó újságírókat fogadott

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Új Szó logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.