Régió

Újabb forgalomkorlátozások a D4-es és R7-es út építése miatt

Pozsony | A D4-es autópálya és az R7-es gyorsforgalmi út építése miatt újabb forgalomkorlátozásra lehet számítani – tájékoztat a projektért felelős Zero Bypass Limited, valamint a tervet kivitelező D4R7 Construction.
TASR

2019. február 18. 20:00

Hétfő délutántól teljesen le lesz zárva a III/1383-as út Sárosfa (Blatná na Ostrove) és Macháza (Macov) között. A III/1382-as harmadosztályú út Sárosfa és Lég (Lehnice) között átjárható marad.

A hétvégén (február 23-24.) a Slovnaftská utcában is korlátozással kell számolni. Két forgalmi sáv lesz lezárva, a közlekedés egy sávban, mobil közlekedési jelzésekkel lesz biztosítva.

Hétfőtől (2. 25.) a Pozsonypüspöki (Podunajské Biskupice) felé vezető sáv egy része is le lesz zárva a Slovnaftská utcában. Egy nagyjából ötven méteres szakaszról van szó, a Pannonia épülete körül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt

Vége Saláta szezonjának

Önszántukból ritkán tévednek könyvtárba a gyerekek

Frissítve

A jövőben csak beoltott gyermekeket vennének fel az óvodákba

Radičová visszatérhet a politikába

Eltemették Koós Jánost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?