Régió

Több járatot indít a vasút a húsvéti ünnepek idején

Pozsony | Nagyobb utasforgalomra számít, ezért megerősített járatokkal készül a húsvéti ünnepekre a Szlovák Vasúttársaság (ZSSK). Két rendkívüli gyorsvonatot és 18 kisegítő járatot indít. „A legtöbb járatot húsvét hétfőre, április 22-re iktattuk be, mert azon a napon számítunk a legnagyobb utasforgalomra" – mondta Tomáš Kováč, a vasút szóvivője.
TASR

2019. április 12. 14:22

Rendkívüli gyorsvonatok indulnak a Pozsony és Kassa közötti vonalon: április 17-én, szerdán 13.49-kor Pozsonyból Kassára, április 23-án, kedden 14.14-kor pedig az ellenkező irányba. Mindkét szerelvény tíz másodosztályú vasúti kocsiból áll.

A vasúttársaság közölte, az EuroCityre (EC), amely április 17-én, csütörtökön 17.30-kor indul Prágából Pozsonyba, minden jegyet eladtak. 99 százalékban telített a szerdán és csütörtökön Bécsből Kassára közlekedő InterCity (IC), valamint 90 százalékban a legtöbb, Pozsony és Kassa között közlekedő járat is. A fővárosból csütörtökön 11.59-kor induló IC-re a jegyek 92 százalékát eladták, a 18.01-es járat 96 százalékban foglalt. A péntek reggel 8.13-kor Pozsonyból Kassára induló szerelvény 94 százalékban megtelt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Újságírók célkeresztben

Elhunyt Csető János

Fed-kupa: Cibulková és Kužmová is örül a sorsolásnak

Manchester City–Tottenham meccs a tévében

Tovább bonyolódik az SaS eltűnt politikusának ügye, már a családjának is nyoma veszett

Kétszer annyi balesetért felelős az alkohol húsvétkor, mint az év többi részében

Legfrissebb galériák
Olvasta már?