Solution 1. Fesztivál

Solution 1. Fesztivál
Vásárút |

A Solution 1. Fesztivál két hasonlóan gondolkodó és hasonló értékeket valló fiatal nő szerencsés találkozásának az eredménye.

„Először csak ismerkedtünk egymással. Lassan tudatosult bennünk, hogy mindketten ugyanazt tartjuk fontosnak az életben, bár különböző szempontból közelítjük meg” – kezdte a beszélgetést Hodossy Katalin raw étkezési tanácsadó. A társ, akiről szó van, Urbančok Larisa lélekkoordinátor. Mára már semmi kétsége nincs egyiküknek sem afelől, hogy ez sorsszerű találkozás volt két évvel ezelőtt, amikor elkezdődött az együttműködésük. A aktivitásukkal az ép testben ép lélek igazságát bizonyítják.

Közös videófelvételeikkel már régóta jelen vannak a közösségi oldalakon, és idén már másodszor vettek részt előadásaikkal a Gombaszögi Nyári Táborban is. Mindketten vallják, hogy a test fittsége nélkül elképzelhetetlen a lélek fittsége és fordítva. A megfelelő étkezéssel gondoskodni kell a testről és ugyanez érvényes a lelki táplálékra is. Az első Solution Fesztivál egy sorozat első része, amelyen elsősorban a testtel, vagyis a táplálkozással foglalkoztak. Szó volt a rostok fontosságáról, a reggeli szerepéről és milyenségéről, a résztvevők gazdag turmixokat készíthettek Hodossy Katalin vezetésével, majd egy többfogásos ebéd várta őket, a csúcs pedig a Steiner Kristóf főzőshow-ja volt.

Solution 1. Fesztivál

„Kristóf munkásságát már régóta figyelemmel kísérem, használom a receptjeit, és amikor tavaly egy rendezvényen személyesen is megismerkedtünk, egyértelművé vált számomra, hogy meghívom. A fesztivált záró lakomára Kristóf is én is készítettünk jó néhány ínycsi,klandó fogást. A főzés a vendégek előtt és az ő részvételükkel zajlott, így rengeteg fortélyt és konyhai trükköt tanultak. A közönség arcán ámulatot láttam, mert itt, a Csallóköz szívében talán még mindig egy kicsit ismeretlen, hogy kizárólag növényi alapanyagokból mennyire finom, izgalmas és laktató ételeket lehet készíteni, és milyen rövid idő alatt” – vallotta Hodossy Katalin.

Ugyan ez az első alkalom a testről szólt, a lélek sem maradt ki. Urbančok Lara életmódváltásról szóló workshopja is nyitott fülekre talált, mint az a téma, amelyben arra mutatott rá, hogyan lehet fitté, fiatalossá és kiegyensúlyozottá válni és maradni. A résztvevők megtudták, hogyan lehet ezt elérni, anélkül, hogy valami ellen harcoljanak az érzések és a gondolatok egyensúlyba hozásával. Nagyon jó volt az esemény hangulata, a résztvevők is jól érezték magukat az oldott, közvetlen légkörben, nehezen indultak hazafelé. A szervezők pedig kezdik a Solution 2 Fesztivál előkészületeit, amely áprilisban lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?