Régió

Rimaszombat is csatlakozik a Föld Órájához

Rimaszombat | Szombaton (március 30.), 20:30 és 21:30 között, Rimaszombat városa is csatlakozik a Föld Órája nevű világszintű kampányhoz, amely a klímaváltozás problémájára hívja fel a figyelmet. Erről az önkormányzat tájékoztatott a honlapján.
TASR

2019. március 26. 14:29

„A város ebben az évben a közvilágítás 111 lámpájának a kikapcsolásával kapcsolódik be a kampányba, ami a L. Svoboda utcában 39, Kurinc (Kurinec) területén 38, Méhes városrészben pedig 34 lámpát fog érinteni” – pontosított az önkormányzat.

A város a lakosokat is felszólította, hogy vegyenek részt a kampányban. „Önök is részt vehetnek a kampányban. Elég, ha egy órára jelképesen kikapcsolják a megvilágítást a lakásukban, irodájukban vagy más helyiségeikben, és csatlakoznak ahhoz az egymilliárd emberhez, akik világszerte szintén részt vesznek a kampányban” – tette hozzá a város.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kettős termékminőség: akár 2 millió euró is lehet a büntetés

Kihelyezett kiállítások Taksonyon és Tallóson

A rendőrség érdekházasságokat leplezett le a nyitrai régióban

50 ezer eurót szavazhatunk meg az emlékművek felújítására

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

Határsértőt fogtak el a szlovák–ukrán határon

Legfrissebb galériák
Olvasta már?