Régió

Párkány és környéke: több helyen csak szombaton tesztelnek

Az országos tesztelés a következő fordulóban Párkányban és környékén több helyen is csak egy napos lesz, de szinte minden községben szűrnek, ahol a múlt hétvégén mintát vettek.
Buchlovics Péter

2021. január 28. 15:44

országos tesztelés
- Somogyi Tibor felvétele

zombaton és vasárnap ismét tesztelés lesz Párkányban és a környező településeken. A polgármesterek tájékoztatása szerint az időpontok és a helyszínek a következők:

Bélán a tesztelésre szombaton kerül sor, reggel nyolctól délután négyig, a kultúrházban.

Bajtán vasárnap szűrnek, reggel héttől délután ötig a kultúrházban. Benkó József polgármester közölte, hogy a máshonnan érkezőket is fogadják, a múltkor több mint 50 nem helyi lakos volt tesztelésen a faluban.

Ipolyszalkán szombaton tesztelnek a sportcsarnokban, reggel nyolctól este nyolcig – utolsó mintavétel fél nyolckor.

Bényben szombaton lesz a szűrés, reggel nyolctól este hétig, ide várják a kéméndieket, kisgyarmatiakat, páldiakat is.

Garamkövesden tesztelés szombaton, reggel nyolctól este nyolcig. Ján Elzer polgármester lapunknak hozzáfűzte, fogadják a helembaiakat is.

Helembán szintén csak egy napos a szűrés, vasárnap várják az embereket a kultúrházba, reggel nyolctól este nyolcig. Ebéd- és vacsoraszünettel számolni kell. Izrael Gergely polgármester szerint a garamkövesdiek is jöhetnek vasárnap.

Kőhídgyarmaton a tesztelésre szombaton kerül sor, a kultúrházban, reggel nyolctól este nyolcig – a kéméndieket sem utasítják el.

Köbölkúton szombaton, reggel kilenctől este nyolcig tesztelnek.

Szőgyénben ismét két napig tart a tesztelés. Szombaton reggel nyolctól este hétig, vasárnap pedig reggel nyolctól délután kettőig fogadják a szűrésre érkezőket a kultúrházban.

Párkányban szombaton és vasárnap is lesz tesztelés. A Párkányi Rendelőintézetben - Jesenský utca 85., hátsó bejárat - csak szombaton lesz szűrés, reggel nyolctól délig és délután egytől este hatig. Regisztráció kell.

Továbbá a párkányi templom mellett, a Sobieski utcai tesztponton szintén csak szombaton szűrnek majd, mégpedig nyolctól délig és délután egytől este hatig. Előzetes online bejelentkezés kell.

A MEDIFORM Kft. a kompkikötő helyén – az ún. piros busz mellett szombaton és vasárnap is reggel nyolctól déli 12-ig és délután egytől este hatig várja a tesztre érkezőket. Ide nem kell regisztráció.

Ugyanott, a kompkikötőben, az ún. piros busz parkolójában az International Rescue System szűrőpontján pedig csak január 30-án, szombaton lesz az országos szűrés 2. fordulója, mégpedig reggel nyolctól délig illetve délután egytől este hatig. Érkezési sorrend dönt, ide sem kell előzetes regisztráció.

A tesztelőpontokra vigyünk személyi igazolványt és egészségbiztosítási kártyát.

Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
koronavírus

Hogy áll a szlovák vakcinaprogram?

Szputnyik V

Láthatjuk-e valaha a Szputnyik-szerződést?

Komárom

223 gyermeket írattak be a komáromi magyar alapiskolákba

Strédl Terézia

Elsuhant másfél tanév...

Jens Stoltenberg

Stoltenberg: a NATO május 1-jéig megkezdi az afganisztáni misszió erőinek kivonását

Joe Biden

Biden: az amerikai csapatok szeptember 11-ig kivonulnak Afganisztánból

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.