Régió
Agócs Attila - Peter Miso (Plus Jeden Deň)

Fülek: A város élén álló Agócs Attila az egyedüli polgármesterjelölt

TASR

2018. szeptember 24. 16:51

Fülek | Fülek jelenlegi polgármesterének, Agócs Attilának (Híd), aki 2014 óta áll a város élén, nem lesz kihívója a soron következő helyhatósági választásokon.

„Egyrészről természetesen nagyon örvendetes, ha az embernek nincs kihívója. A másik oldalon ez bizonyos szempontból teher és egyben nagy felelősség is, hiszen az emberek hisznek bennem, ugyanilyen irányban és ugyanilyen ütemben várják a folytatást” – jelentette ki Agócs, hangsúlyozva, hogy a város minden polgárának köszöni a bizalmat. „Igyekezni fogok Fülek javára fordítani ezt a lehetőséget” – tette hozzá.

Az, hogy nem lesznek kihívói a választásokon, szerinte többek között annak köszönhető, hogy teljesítette a választások előtt tett ígéreteket, hogy az önkormányzat nyitottabbá és átláthatóbbá vált, valamint hogy bevezették a kommunikáció új módját a városvezetés és a polgárok között. Példaként a Facebookon és a City monitor oldalon keresztül történő kommunikációt említette. Hozzátette: létrehozták a szóvivői funkciót, ezáltal megváltozott a város kommunikációja a médiával is.  

2018. szeptember 20. 12:35

Új elektromobilt vásárol Fülek városa

A most végződő választási ciklusból a hulladékgazdálkodás és az oktatási beruházások terén elért eredményeket emelte ki. „Az előző ciklusból megörököltünk egy projektet, melynek keretében felépítettünk egy 12 lakásból álló lakóházat a marginalizálódott közösségek tagjai számára. Ezekben a napokban vásároljuk fel a volt Sputnik hotelt, melyben a beruházónak 21 új lakást sikerült létesítenie” – hangsúlyozta Agócs, hozzáfűzve: jelentős előrelépésről van szó, hiszen Füleken az elmúlt 15 év alatt egyetlen új lakás sem épült.  

Agócs hálás a városi képviselőknek is, akik segítőkész és korrekt partnerei voltak. „A testületben olyan légkört teremtettünk, hogy ma már nincs kormányzó többség és ellenzék, hanem mindegyik képviselő együttműködik a másikkal. Ezt a hozzáállást nagyon szeretném megőrizni a következő ciklusban is, hogy ne szeparálódjunk a nemzetiség és a politikai erőviszonyok alapján” – zárta Agócs.  

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk