Régió

Az utcán lőttek meg egy embert Nagymegyeren

Nagymegyer | Kaszálás közben meglőtték a közterület-fenntartó vállalat egyik munkatársát Izsap városrészben. A rendőrség testi sértés ügyében eljárást indított.
Bartalos Éva

2019. július 16. 13:44

„Délelőtt 8.30-kor riasztottak bennünket azért, mert meglőtték a férfit, aki traktorral kaszálta a füvet. A munkatársaink a helyszínre érkezve látták, hogy a trikóján lyuk, a hátán vérnyomok voltak. Megállapították, hogy hátba lőtték, hívták a mentőket és az állami rendőrséget” – tájékoztatta lapunkat a csütörtökön történt incidensről Varga Róbert, a nagymegyeri városi rendőrség tagja.

Varga hozzátette, hogy a városrész szélső utcája nyugodt környék, korábban nem volt példa hasonló esetre. A JOJ Tv információi szerint a golyó 9 milliméterre állt meg a főütőértől. A balesetet szenvedett férfit a dunaszerdahelyi kórházban stabilizáltak, majd Pozsonyba szállították. A tévé úgy tudja, hogy a baleset helyszínén, a kerítés mögül kíváncsian leselkedett egy férfi. A televíziónak azt nyilatkozta, hogy szerencsétlen baleset történt.

A rendőrök a kerítés mögötti ház átkutatása során légpuskát és más fegyvereket is találtak. A rendőrség azonban ezt nem erősítette meg.

„Szombaton házkutatást tartottak a rendőrök és folyamatban van az ügy feltárása. A különböző verziók vizsgálata miatt csak a szakértői vélemény megérkezése után adhatunk bővebb tájékoztatást” – közölte Mária Linkešová, a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség testi sértésként vizsgálja a balesetet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kizárt, hogy a Dron szennyezi a levegőt – állítja a gumifeldolgozó vezetése

Megújul a vágsellyei állomás

Liverpool–Arsenal rangadó a tévében

Befejeződött a tátrai vihar utáni mentőakció

Gál nem akarja akadályozni a nyomozást, nem nyilatkozik Jankovská ügyében

Pártot alapítanának az elégedetlen gazdák, szeptembertől gyűjtik az aláírásokat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?