Régió

A tiszta és rendezett faluért

Nemeshodos | A Tisztítsuk meg Szlovákiát környezetvédelmi programba a hodosiak is bekapcsolódtak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 15. 17:19

Öt utánfutónyi szemetet gyűjtöttek össze - A szerző felvétele

Március 8-ra a sport- és szabadidős tevékenységek bizottsága, a Hodus Túraklub és a községi hivatal összehívta a lakosokat, hogy a faluban felszámolják az illegális szemétlerakatokat. A kis csapat a kultúrház előtt gyülekezett, ahonnan kesztyűkkel és zsákokkal felfegyverkezve elindult, hogy összeszedje a szemetet. Néhány óra alatt 5 utánfutónyi szemetet gyűjtöttek össze. Nagy Irma, a Hodus Túraklub vezetője elmondta, minden évben többször kijárnak szemetet szedni, egy hónappal ezelőtt a kanális partját takarították ki, most a falu területét tették tisztábbá. 

A községben évente többször összegyűjtik az ipari hulladékot, a falu bekapcsolódott a szelektív hulladékgyűjtésbe, ezért érthetetlen, néhányan miért rakják le a szemetet a faluban. Ideje, hogy mindenki tudatosítsa, gyermekeink, unokáink jövőjét is veszélyeztetjük azzal, ha nem vigyázunk a környezetünkre.

Nagy Edit

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Új frekvenciákat kapott a Pátria rádió

Miből tartsuk el a gyerekünket?

21 millió euró miatt kockáztat 895 milliót a magyar kormány

5 év Érsekújvár volt polgármesterének

Az oroszok az amerikaiakat is legyőzték

A dunaszerdahelyi önkormányzat pályázatot hirdet a szabadidőparkra

Legfrissebb galériák
Olvasta már?