Régió

A tiszta és rendezett faluért

Nemeshodos | A Tisztítsuk meg Szlovákiát környezetvédelmi programba a hodosiak is bekapcsolódtak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 15. 17:19

Öt utánfutónyi szemetet gyűjtöttek össze - A szerző felvétele

Március 8-ra a sport- és szabadidős tevékenységek bizottsága, a Hodus Túraklub és a községi hivatal összehívta a lakosokat, hogy a faluban felszámolják az illegális szemétlerakatokat. A kis csapat a kultúrház előtt gyülekezett, ahonnan kesztyűkkel és zsákokkal felfegyverkezve elindult, hogy összeszedje a szemetet. Néhány óra alatt 5 utánfutónyi szemetet gyűjtöttek össze. Nagy Irma, a Hodus Túraklub vezetője elmondta, minden évben többször kijárnak szemetet szedni, egy hónappal ezelőtt a kanális partját takarították ki, most a falu területét tették tisztábbá. 

A községben évente többször összegyűjtik az ipari hulladékot, a falu bekapcsolódott a szelektív hulladékgyűjtésbe, ezért érthetetlen, néhányan miért rakják le a szemetet a faluban. Ideje, hogy mindenki tudatosítsa, gyermekeink, unokáink jövőjét is veszélyeztetjük azzal, ha nem vigyázunk a környezetünkre.

Nagy Edit

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Napoli–Internazionale rangadó vasárnap estére

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?