Régió

A D4-es és az R7-es építése miatt további forgalomkorlátozással kell számolni

Pozsony | A sofőröknek vasárnaptól (január 20.) újabb forgalomkorlátozással kell számolniuk a D4-es autópálya és az R7-es gyorsfogalmi út építése miatt. Erről a pozsonyi körgyűrű építési projektjének engedményese, a Zero Bypass Limited társaság, valamint a kivitelező, a D4R7 Construction vállalat tájékoztatta a TASR hírügynökséget pénteken.
TASR

2019. január 19. 11:30

Vasárnap az esti órákban lezárják a II/503-as jelzésű út Somorja és Úszor közötti szakaszát. A forgalmat az újonnan kiépített, a II/503-as úttal párhuzamos elkerülő útra terelik. Ezen kívül megnyitják a III/1375-ös jelzésű, Sámot (Šámot) – Úszor szakaszt is.

Hétfőtől (január 14.) a főváros területén is több forgalomkorlátozás van érvényben a D4-es és az R7-es építése miatt. Részlegesen lezárták a D1-es autópálya kijáratát a Ligetfalu – Pozsony-városközpont szakaszon. Ezen kívül a Bajkalská utcában is lezárták az egyik sávot a Pozsonypüspöki irányából a körforgalomhoz vezető szakaszon.

Hétfőtől részleges útlezárással kell számolni a D4-es autópályán is Ausztria felől, a horvátjárfalui (Jarovce) kereszteződésben. A forgalomkorlátozásra az új hídobjektum építése miatt van szükség.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Frissítve

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

Nő a drogfogyasztás a roma telepeken

Veterán versenyző, új motivációval

Legfrissebb galériák
Olvasta már?