Panoráma

Horoszkóp szombatra

Skorpió (X. 24.–XI. 22.) Ezen a hétvégén a pihenés kapjon nagyobb szerepet az életében, ugyanis eléggé fáradt, és még sok megpróbáltatás várja a későbbiekben. A hangos baráti összejövetelek nem igazán önnek valók. Többre értékeli a csendes baráti beszélgetéseket, s még inkább a falusi turizmust, ahol feltöltődhet!
Szabó Laci

2013. május 25. 09:30

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nem lesz panasza Fortunára, mivel a legtöbbször jókor lesz jó helyen, ezért akkor is a karrierjét tudja építeni, ha éppen szórakozik, vagy kirándul. Ugyanis mindenben azonnal meglátja az újat, a lényegest és a lehetőséget, s mire mások észbe kapnak, ön már rég meg is valósította azt.

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Engedjen barátai csábításának, s a vidám társasági élet, a közös programok jó hatással lesznek az egészségére és hangulatára – már azzal is, hogy kimozdul végre a négy fal közül. S ha még szingli, akkor éppen egy ilyen baráti program során ismerheti meg jövendő partnerét.

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Játéknak tekinti az életet, ezért aztán nemcsak a szerencsejátékokban vagy a kártyában hazardíroz, hanem munkavállaláskor, sőt még párkapcsolatában is. Egyszerre több felé is elkötelezi magát, mert képtelen nemet mondani. Bár sokaknak bejön ez a hozzáállása, de mindenképpen etikátlan!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szórakozásra talán még a hét végén sem jut igazán majd ideje. Viszont most megteremtheti az alapját annak, hogy az elkövetkező időszakban lazábban élhessen. Pénzügyekben ne bízza magát a véletlenre! A vakszerencse tényleg vak, és kevés az esélye, hogy éppen önt lepi meg főnyereménnyel!

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Valakik a sportban, de ön a munkában és az élet több területén szeretne a dobogó legfelsőbb fokára jutni. A vereséget nem tudja elviselni. Sajnos hajlamos arra, hogy a szerencsejáték rabjává váljon, mert ha nyer, képtelen abbahagyni, ha veszít, akkor meg azért…

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Mivel takarékos, ezért csak racionális dolgokra hajlandó pénzt költeni. S bizony nem nagyon tudja elfogadni, hogy a szórakozás is lehet hasznos. Pedig éppen ilyen alkalmakkor tud új ismeretségeket kötni, melyek komoly segítséget jelenthetnek a későbbiekben karrierje építésében.

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ez az időszak nem lesz olyan felhőtlen, mint szeretné. Pihenni sem tud igazán, mert nehezen tudja előteremteni a rezsire valót. S mivel állandóan ez jár az eszébe, szinte észre sem veszi, hogy egyre gördülékenyebben mennek a dolgai. Bármihez fog hozzá, az sikerül, és ezzel kivívja munkatársai elismerését is!

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ezen a hétvégén a pihenés kapjon nagyobb szerepet az életében, ugyanis eléggé fáradt, és még sok megpróbáltatás várja a későbbiekben. A hangos baráti összejövetelek nem igazán önnek valók. Többre értékeli a csendes baráti beszélgetéseket, s még inkább a falusi turizmust, ahol feltöltődhet!

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Személyiségét a szerencse és az igazságosság uralja. Vidám természete, optimizmusa, szívélyes modora a tárasági élet motorjává teszi. Ennek ellenére most a természetben szeretne kikapcsolódni, s nehezen tud megmaradni egy helyben. Társaságban érzi jól magát igazán!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Sajnos, nem lehet mindenben szerencsés! Most párkapcsolatában nehéz időszak következik, de vállalkozásában, pénzügyi befektetésekben könnyebben boldogul, mint eddig. Tehát munkában tervezhet merészebben, mert számíthat Fortuna kegyeire. Ez a hétvége a pihenésé, aztán következhet a kötelesség!

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

A vakszerencsében egyáltalán nem hisz, mert úgy véli, fölöslegesen kidobott pénz mindaz, amit szerencsejátékra költ. Elképzelhető, hogy igaza van, de azért most mégis vegyen sorsjegyet, mert a szerencse meglepheti egy kedves nyereménnyel. Bár az is elképzelhető, hogy más módon jut váratlan bevételhez!

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Igazi társasági ember. Vonzódnak önhöz az emberek, mert szívélyes, figyelmes és szórakoztató, vagyis kifogástalan vendéglátó és tökéletes vendég. Sokat jelent önnek mások véleménye és fontos, hogy elismerjék munkáját. Vízparti házban élné le az életét, de ez sajnos keveseknek adatik meg!

 

Támogassa az ujszo.com-ot

Rengeteg hírrel bombáznak minket különböző portálok, s nem könnyű felismerni a valódi- és álhíreket. Ezért is fontos, hogy olyan weboldalakról tájékozódjunk, amelyek megbízható, korrekt információkat nyújtanak.

Az ujszo.com szerkesztőségében minden nap azért dolgozunk, hogy Önök kizárólag ellenőrzött, valós híreket kapjanak weboldalunkon. Ennek biztosítása meglehetősen költséges. Mi viszont szeretnénk, hogy minden kedves olvasónk hozzájuthasson az ellenőrzött információkhoz, ez azonban az Önök anyagi segítsége nélkül hosszú távon nem lehetséges.

Ezért kérjük olvasóinkat, hogy járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Színház- és Filmművészeti Egyetem

Az Összefogás tagja lett az SZFE kuratóriumi titkára

27 új koronavírus-fertőzött Szlovákiában

Országos tesztelés: akit csak lehet, mozgósítanak

kijárási tilalom

Eddig tarthat a kijárási tilalom Szlovákiában

Zuzana Čaputová

Čaputová rendszeresen tesztelteti magát, az országos tesztelésen nem vesz részt

könyv

Ahol pálmára fut a vadrózsa

Kmotrík

Kmotrík reagált a vádakra

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.