Tom Cruise le se fütyüli a lányát, de a hasonlóságot nem tagadja: Suri már 18 éves

Tom Cruise

Tom Cruise egyetlen vér szerinti lánya már felnőtt. Tizenkét éve nem látta az apját. Elcserélte őt egy ellentmondásos egyházra. De most lehet, hogy megszólal! 

2005 májusában Tom Cruise (61) leült Oprah Winfrey kanapéjára, és azt harsogta, hogy szerelmes. Mindenki gratulált szerelméhez, a szimpatikus Katie Holmeshez (45). Kislányuk világra jövetele 2006. április 18-án világszerte őrületet okozott. Suri volt Amerika leghíresebb gyermeke. Szülei néhány hónappal később mondták ki az igent. Ma Suri 18 éves, és a családi idillnek már régen vége. Édesapja nem fogja vele ünnepelni a felnőtté válást; már rég kitagadta őt megkérdőjelezhető hite miatt! Elcserélte őt a szcientológiára. A híres színész nem látta Surit felnőni, de azt nem tagadja, hogy ő az apja. Az aranyos kislányból felnőtt hölgy lett. Úgy néz ki, mint Katie, amikor körülbelül ennyi idős volt. De látszanak azok a vonások is, amelyeket a Mission: Impossible akcióhősétől örökölt. Suri 5 hónapos korában a Vanity Fair címlapján debütált szerető szülei oldalán. Cruise arról áradozott, hogy egész életében apa akart lenni. „Mindig azt mondtam magamnak, hogy a gyerekeim számíthatnak rám, mindig ott leszek nekik és szeretni fogom őket. Hogy soha nem teszek olyan ígéretet a gyerekeimnek, amit nem tudok betartani” – állította. Nicole Kidmannel (56) kötött házasságából már van két örökbefogadott gyermeke, Bella (31) és Connor (29). Mint később kiderült, legalábbis biológiai lánya esetében ezek csak üres közhelyek voltak. Surit Hollywood legszomorúbb kislányának becézték. Nyilvánvaló, hogy miért. Amikor Suri 6 éves volt, Katie titokban beadta a válókeresetet, hogy megvédje Surit a szcientológiától. Cruise beleegyezett, hogy évi 400 000 dollárt fizet neki, plusz egyéb iskolai vagy orvosi költségeket, de ezzel vége volt a lányáról való gondoskodásnak. Őt és az apját 2012 nyarán látták utoljára Disney Worldben.

Tom Cruise, Katie Holmes és a kis Suri

A sötét hajú tinédzser Manhattanben nőtt fel, ahol édesanyja nagyrészt megvédte őt a reflektorfénytől és a manipulatív szcientológiai egyház karmaitól. Úgy tudni, hogy Katie a válásakor titoktartási papírokat írt alá, amelyek megakadályozzák, hogy beszéljen a házasságáról, és így Cruise szcientológiai megszállottságáról is. Cruise azonban most aggódhat, hogy lánya beszélni fog. Tony Ortega amerikai újságíró szerint, aki évek óta ír a szcientológiai egyházról, Suri túl fiatal volt ahhoz, hogy bármilyen megállapodást aláírjon. De most, hogy már felnőtt, „képes lesz beszélni, ha akar, és ha megteszi, az nagyon érdekes lesz”.

Suri Cruise

Katie azért is hagyta el Cruise-t a lányával, mert a riporter szerint látta, hogy a sztárszínész két fogadott gyermeke, Isabella és Connor csatlakozott a szcientológiai egyházhoz. Crusie vitathatatlanul a szcientológia leghíresebb követője. Sőt, az egyik legbefolyásosabb személyiségnek tartják, talán a vezető David Miscavige után a második. A szcientológiában az a szabály, hogy ha a tagok szerettei nem tartoznak hozzájuk, akkor teljesen ki kell zárniuk őket az életükből. „Olyan, mintha megszűntek volna létezni, és ez történt Surival is” – mondta a Page Sixnek a 79 éves Karen de la Carriere, aki 2010-es kilépéséig az egyház egyik vezető női vezetője volt. Ez igaz Cruise örökbefogadott gyermekeire is, akik úgy döntöttek, hogy a nyomdokaiba lépnek, és nem nem tartják a kapcsolatot édesanyjukkal, Nicole Kidmannel, mivel ő nem tagja az egyháznak.

Katie és Suri

Leah Remini (53) színésznő, aki szintén kilépett a szcientológiai egyházból, és most nyilvánosan is felszólal ellene, még 2020-ban azt mondta, hogy Cruise Nagy-Britanniában, ahol él, megvárta, amíg Suri nagyobb lesz, hogy kétes egyházába csábíthassa. Surinak azonban van egy odaadó védelmezője az édesanyja személyében. Mi több, a Daily Mail forrása szerint gyakorlatilag nem is ismeri az apját. A lap szerint nincs szerepe az életében, még a filmjeire sem jár.

(1.plusz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?