Bál, amely összeköt

Jótékonysági bál, Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia

A világjárvány okozta kétéves kényszerű kihagyás után a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémián is megújult a bálozás nemes hagyománya. Az iskola jótékonysági bálja az elmúlt időszakban Nagymegyer város és szűkebb régiónk jelentős társasági eseményévé fejlődött, és ezúttal is remek lehetőséget nyújtott a megjelent szülők, tanárok, volt diákok és az iskola támogatói, szimpatizánsai számára egy kis eszmecserére, nosztalgiázásra, tervezésre, de mindenekelőtt a felhőtlen szórakozásra.

Idei, február 4-én megrendezett bálunkra szóló felhívásunkat az összefogás, az együttlét és az adakozás jegyében hirdettük meg, s nagy örömünkre ismét megtelt iskolánk erre az alkalomra bálteremmé varázsolt étkezdéje. A bált Horváth Erzsébet igazgatónő nyitotta meg, aki beszédében a szervezőket és az iskola támogatóit méltatta: „Szívet melengető és erőt adó érzés részese lenni annak az összefogásnak, melynek köszönhetően idei jótékonysági bálunk létrejöhetett. Nagy hálával tartozunk intézményünk ACADEMIA Jótékonysági Alapjának és a Szülői Munkaközösség vezetőségének, név szerint pedig Csibrei Krisztinának és Ládi Andreának, akiknek elévülhetetlen érdeme volt mai rendezvényünk megszervezésében, előkészítésében. Köszönet illeti továbbá azokat az iskolabarátokat, volt diákokat és természetesen intézményünk alkalmazottait is, akik áldozatos munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy az eseményhez méltó keretek között ünnepelhessünk…

Intézményünk nem titkolt célja továbbra is megmaradni kiváló, jó hírű, szakmailag elismert iskolának. Mi hiszünk a minőségi munka jövőjében, amely, mint tudjuk, korszerűsítés nélkül nem megy. A fejlesztés pedig adományok, pluszforrások nélkül elképzelhetetlen. Nagy öröm számunkra, tisztelt támogatóink, hogy ebben az évben is számíthattunk önökre, hogy az összefogás, adakozás lélekemelő hagyománya a mostani nehéz időszakban is töretlenül él iskolánkban. Köszönet illeti önöket a felajánlásokért, a tomboladíjakért, az anyagi támogatásért, amellyel hozzájárultak intézményünk fejlődéséhez.”

ujszo

Az ünnepi beszédet követően kalotaszegi és szilárdsági táncokban gyönyörködhettünk a Megyer Táncegyüttes előadásában, majd a pohárköszöntő és az ízletes vacsora következett.

A vacsora után elsős diákjaink, Végh Annabell és Šimovič Dominik latin-amerikai táncokkal arattak nagy sikert, aztán elkezdődött a hajnalig tartó kötetlen szórakozás és a tánc. Éjfél után sorsolták ki a tomboladíjakat, majd a bál fődíja és a vigaszdíj is gazdára talált. A kellemes hangulat egészen hajnalig kitartott. Jövőre folytatjuk!

Papp László, az iskola tanára

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!