Regionális állásbörze Győrött

Győr |

<p>A Regionális Állásbörze a győri Széchenyi István Egyetem hagyományos novemberi rendezvénye, amely 6 éves múltra tekint vissza, s Alumni, Karrier és Információs Központ szervezi.</p>

Erről  Winkler Csaba, a Széchenyi István Egyetem Stratégiai és Fejlesztési Igazgatóságának kommunikációs titkára tájékoztatta az Új Szó Online-t.
- A rendezvény fő célja, hogy konkrét, gyakorlati, a munkaerőpiac alkalmazási feltételeit közvetítő kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a hallgatók között. Lehetőséget kínálunk a cégeknek a bemutatkozásra, a toborzási tevékenységre, a hallgatóknak pedig az állás- vagy gyakorlati helyek keresésére, a közvetlen pályázásra – mondta el Pup Dániel, az Iroda munkatársa, a börze főszervezője.
Az állásbörzét megelőzi a Felkészítő Nap, egy a hallgatók számára szervezett előadássorozat, tréning, november 21-én, hétfőn 14 órától. A nap célja a hallgatók felkészítése a cégekkel történő kapcsolatteremtésre. A tréning tervezett részei: karriertervezés, önéletrajzírás, tárgyalástechnika fejlesztés, nem szóbeli kommunikáció.
A VI. Regionális Állásbörze 2011. november 22-én, kedden 9 és 16 óra között lesz az Egyetem új aulájában.A börzén részt vesz – többek között - az Audi Hungaria Motor Kft., a BOS, a BPW, az ERICSSON, az EURODESK, a FEDERAL MOGUL, a FLEXTRONICS, a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a GYSEV, a MAGNA STEYR, a Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja, a NOKIA, a SIEMENS NETWORK, az SMR, a VISTEON HUNGRAY is. Az Állásbörze kiadványában bemutatkoznak a cégek, s a hallgatók emellett a standoknál is részletes tájékoztatókon ismerkedhetnek a cégek alkalmazási feltételeivel.
Részletes információk: www.karrier.szeportal.hu

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?