Nemzetek Ligája – Ronaldo 900. góljával nyertek a portugálok

Nemzetek Ligája – Ronaldo 900. góljával nyertek a portugálok

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo profi pályafutásának 900. gólja 2–1-es győzelmet ért a portugál labdarúgó-válogatottnak a vendég horvátok ellen a Nemzetek Ligája A divíziójának csütörtöki első fordulós mérkőzésén.

A 39 éves támadó a 34. percben volt eredményes a lisszaboni meccsen, s ez volt a 213. válogatott találkozóján a 131. gólja. 

Ronaldo találatával már kétgólos volt a portugálok előnye, s bár Diogo Dalot még a szünet előtt a saját kapujába talált be, a folytatásban az állás már nem változott. 

Az Európa-bajnok spanyolok Belgrádban gól nélküli döntetlent játszottak a szerbekkel, míg a lengyelek a 97. percben, büntetőből szerzett találattal nyertek 3–2-re a skótok vendégeként. 

Svájc kétgólos vereséget szenvedett Dániában, San Marino pedig több mint 20 év után győzött újra, és története során először tétmeccsen, miután Nicko Sensoli 53. percben szerzett találatával 1–0-ra verte Liechtensteint Serravalléban. A San Marinó-iak utoljára 2004 áprilisában nyertek, de az egy barátságos mérkőzés volt, amelyen szintén 1–0-ra és ugyancsak Liechtensteinnel szemben diadalmaskodtak. 
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?