Elhunyt a kerékpáros gázolás második áldozata is

bb

Újabb család gyászol, nemcsak a Jánossomorján elütött 20 éves kerékpáros lány, hanem az eset után másfél órával később Mosonmagyaróváron kerekezés közben elgázolt 49 éves férfi is – a két és fél hétig tartó kórházi életmentő kezelések ellenére – elhunyt. A négyféle kábítószert használó szlovák sofőr csak részlegesen emlékszik a történtekre.

Október negyedikén Jánossomorján hajnali fél négy körül ütötték el a kerékpársávon szabályosan haladó fiatal lányt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette: a sofőr, a 35 éves szlovák férfi megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Aznap reggel 5 óra körül egy hasonló típusú és színű járművel, Mosonmagyaróvár belterületén gázoltak el egy szabályosan közlekedő kerékpárost, egy 49 éves férfit, aki kislányáért indult volt feleségéhez. Az elkövető itt is megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A férfi életéért két és fél hétig a győri Petz-kórházban küzdöttek - gerinctöréssel, fejsérüléssel és belső vérzéssel szállították oda. Az Új Szó információi szerint László ma éjszaka elhunyt.

Kapcsolódó cikkünk

Ügyészségi információk szerint a szlovák férfi a kábítószer-fogyasztást elismerte, s csak részlegesen emlékszik a történtekre, arról csupán néhány emlékképe van.

A rendőrség az ügyekben tanúkat keres.

A szlovák férfit első körben hivatalosan a jánossomorjai gázolással vádolták, de az ügyészség szerint „a gyanúsított terhére rótt bűncselekmények száma és minősítése változhat.” A gázolónál a gyorsteszt négy kábítószernek minősülő hatóanyagra jelzett pozitív értéket. Külföldön háromszor volt már büntetve, legutóbb 2021. szeptember 29-én szabadult Szlovákiában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?