Jól kezdtek a nagykaposi sporthorgászok

sporthorgászat
Zólyom |

A zólyomiak, az eperjesiek B csapata és a vágsellyeiek mögött a negyedik helyen zárt a nagykaposi Maros Mix Tubertini együttes a zólyomi Moťová-víztározón rendezett országos úszós sporthorgász-bajnokság első fordulójában. 

Az idei szezonban II. ligás Ung-vidéki alakulatot képviselő Fleischer Bertalan, Petőcz Károly, Martin Rusnák és Timko Péter jól kezdett a 14 csapatot számláló mezőnyben, és az első versenynap után a negyedik helyről várta a folytatást. A nagykaposiak a második napon is hozták formájukat, és meg tudták ismételni ezt a helyezést, ami azt jelentette, hogy a végelszámolásnál is újfent maradt a negyedik pozíció. 

A kétnapos megmérettetés után Vernárszky Gyula csapatvezető is elégedett volt a jó rajtot vett csapattal, s az alábbiakban foglalta össze az eseményeket: „Borús, esős időjárás nehezítette a versenyzést, amihez jól tudtunk alkalmazkodni, hiszen az elért eredmény ezt igazolja. Kis szerencsével azonban előrébb is tudtunk volna végezni, két alkalommal ugyanis két szép ponty akadt a horgunkra. Az egyik esetben zsákmányunk belegabalyodott a szektorokat elválasztó víz alatti szalagba, a másikban pedig horgot szakított. Ez a fogás súlyban sokat jelentett volna számunkra a végelszámolásnál – mayarázta Vernárszky. – Végül is mindnyájan elégedettek vagyunk. A fiúk becsülettel küzdöttek, a körülményekhez képest mindent megtettek. Ehhez a jó teljesítményhez most kellett Martin Rusnák kifogástalan horgászata, remekül ismerte fel a verseny közben váratlanul kialakult helyzeteket, amelyekre időben s helyesen tudott reagálni. A csapat mindössze 2 ponttal maradt csak le a még feljutást jelentő 3. helytől, ha így folytatjuk, akkor újra a legjobbak közt lehet a helyünk.” 

A nagykaposiak július 10-én és 11-én a II. fordulóban a Slňava-víztározón folytathatják jó szereplésüket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?