Ezek az év napszemüveg trendjei

napszemuveg

Sokaknak hihetetlennek tűnik, de már csak néhány hét kérdése, és újra nyár lesz. Az évszak közeledtét is jelzi, hogy már hetekben számolható távolságra van, és nem hangzik teljesen őrülten a dolog. Napszemüveget az ember többnyire nyáron hord, így tavasz környékén szoktak felbukkanni az új trendek első madarai az utcákon. Ha már évek óta egy fazonhoz ragaszkodunk, akkor is érdemes szétnézni az új darabok között, hátha egy némileg újradizájnolt formájában jobban megtetszik majd.

Az elmúlt években megszokhattuk már, és ez idén sem változott, hogy hódítanak az óriás méretű, közel a fél arcot kitakaró modellek. Ezek segítségével igazán elrejthetjük az érzelmeinket, az elmúlt időszakban a szociális életünk ugyan főleg virtuálisan zajlott, de kétségtelen, hogy az online póker világában is jól jön az a bizonyos leolvashatatlan arc. A hatalmasságok mellett természetesen jelen vannak az egészen apró lencséjű napszemüvegek is, amik épphogy takarják a szemünket.

2021-ben a sportos megjelenés a ruhákban is a kiegészítőknél is divatos, különösen a golf és a tenisz. Éppen ezért a napszemüvegek között is rengetek a sportos fazon, legyen szó nőkről vagy férfiakról, a szögletes és nagy méretű keret, igazán aktuális.

A retró mindig jelen van, persze mindig kicsit máshonnan merítve. Egy valami viszont még most is biztos, a színes kerek lencsék idén is nagyon divatosnak számítanak, még akkor is, ha az ilyen napszemüveg nagyon keveseknek áll jól, és minimum rocksztárnak illik lenni a viseléséhez.

Ki gondolta volna, hogy ez még egyszer újra divatba jön, de megtette: a néhány centi szélességű, egészen vastag, téglalap formájú keretek igazán megfelelnek a mostani trendeknek, pedig már harminc évvel ezelőtt sem voltak szépek.

Az aviátor vagy pilóta szemüveg örök klasszikus, igazi unisex darab. Ez idén sincs másként, az egyetlen újítás a színes és színátmenetes lencsékben rejlik, de ha valaki évtizedek óta ugyanazt a darabot hordja, az is divatosnak számít majd ezzel a fazonnal.

Akad még egy klasszikus, a sikkes macskaszem formájú, ebben a szezonban némileg modernizált formában, kicsit szögletesebb és keskenyebb kivitelezésben tűnik fel újra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?