A magyar köztévé szerint George Clooney is Sorosnak dolgozik (VIDEÓ)

George Clooney

George Clooney megemlítette Orbánt, másnap a magyar köztévé már arról beszélt, hogy a színész Sorosnak dolgozik.

George Clooney egy interjúban beszélt legújabb filmjéről, a Midnight Sky-ról. A riportban szóba kerültek a filmet ihlető problémák is a világból, mint például az emberek közti gyűlölet. Clooney ekkor említette meg Orbán Viktort.

A film hangulatát a világszerte átélt düh és gyűlölet határozta meg. Nézd csak meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon

– mondta a színész. Nem telt el sok idő, a magyar köztévé rögvest leleplezte a dolog miértjét, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs szerint ugyanis a színészlegenda Soros György utasításaira mondta a fentieket.

Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Sorosnak az ilyen politikai szándékát végrehajtják.

– nyilatkozta Örs.

 

A négyperces anyagban 24-szer hangzott el Soros neve.

(mm,444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?