Előkerültek az SMS-ek, amiket Meghanék küldtek a paparazzikkal bizniszelő apjának

harry meghan

Meghan apja paparazzikkal üzletelt lánya esküvője előtt, most kiderült, milyen sms-váltás volt Thomas Markle és Harryék között.

Harry és Meghan 2018-as esküvőjét megelőzően kirobbant egy kisebb botrány, mikor Markle apja, Thomas Markle paparazzikkal üzletelt, hogy lefotózhassák őt pénzért. Ezt azzal magyarázta, hogy anyagilag így akart segíteni lányának, aki beházasodik a királyi családba. Az ügy nagyot robbant, Thomas Markle az esküvőn sem lehetett ott.

Harryék most épp pereskednek egy brit bulvárlappal (The Mail on Sunday), miután azok megjelentettek egy levelet, amit Meghan írt az apjának ezzel az egész kínos üggyel kapcsolatban. A jogi dokumentumokba Meghan jogi csapata csatolta az sms-eket is, amik Thomas Markle és közöttük között zajlottak le. Ezeket a TMZ kikérte, megkapták, és cikket írtak most belőle.

Az első üzenetet Harry küldte öt nappal az esküvő előtt:

Tom, Harry vagyok, fel kell hívjalak most rögtön. Kérlek, vedd fel.

Majd az esküvő előtti napon ugyanúgy Harry írt:

Tom, itt megint Harry. Beszélnünk kell! Nem szükséges bocsánatot kérned, megértjük, miért tetted, de a nyilvánosság csak rontani fog ezen. Ha szereted Meget, és helyre akarod hozni, kérlek, vedd fel a telefont, és ne beszélj a médiával, akik elrontották ezt az egészet. Csörgess meg, nem vagyunk dühösek, de beszélni szeretnénk veled. Köszi!

Újabb SMS Harrytől:

Ha a sajtóval beszélsz, az visszaüt majd. Kérlek, engem hívj, mi tudunk csak megoldást erre, ahogy az első naptól kezdve szerettük volna.

Az esküvő után Thomas Markle azonnal a sajtóval beszélt, elmesélve, hogy Harryék üzeneteket küldtek neki a sajtó csöndben tartása miatt. Ezt követően már a lánya is üzent neki.

Egész hétvégén próbáltalak elérni, de nem veszed fel, az üzenetekre sem reagálsz. Aggódunk az egészséged és a biztonságod miatt. Szeretnénk téged megvédeni, de ez nem fog menni, ha nem válaszolsz. Szükséged van valamire? Elküldjük a biztonsági embereinket ismét? Sajnáljuk, hogy a kórházban vagy, de beszéljünk. Melyikben vagy?

A biztonsági embereket Harryék szerették volna küldeni hozzá korábban, de Markle nem kért ebből, holott a herceg jóformán könyörgött ezért.

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?