Újdonságok a somorjai sportgálán

Ladič Gabriella és Zalka Csaba

Folytatódik a többéves hagyomány Somorján, ahol csütörtökön (kezdés 18.00) a városi művelődési központban hirdetik ki 2019 legjobb sportolóit. És az sem újdonság a sportok városában, hogy sportgálán méltatják az esztendő sikerembereit.
 

„Ismét nyolc sportklub képviselői és a sportbizottság tagjai szavaztak. Azzal a különbséggel, hogy a korábbi gyakorlaton változtatva saját versenyzőikre egyik sportág sem adhatott szavazatot – közölte érdeklődésünkre Duducz Tibor, a képviselő-testület sport- és ifjúsági bizottságának elnöke. – Eddig mindig egy győztest és helyezetteket hirdettünk ki, idén ebben is változás történt. Két kategóriába – a 15 éves és 20 éves korig – soroltuk az egyéni sportolókat, s mindkettőben a legjobb hármat díjazzuk. Az is újdonság, hogy korhatár nélkül kihirdetjük az év somorjai csapatát is. Több ezren szavaztak interneten a közönségdíjasra, hogy ki ő, az is sportgálánkon derül ki. Nagyon büszkék vagyunk a profi világba került somorjaiakra, róluk sem feledkezünk meg, büszkék vagyunk rájuk, s ötöt közülük meghívtunk közénk. Hogy kik azok, az maradjon az est meglepetése. Minden sportbarátot szeretettel várunk.”


Somorján hosszú évek óta kihirdetik a város legjobb sportolóit. Öt éve a kajak-kenusok aratnak. A kajakosok, Linka Tibor egy, majd Zalka Csaba három győzelme után tavaly a kenus Ladič Gabriella bizonyult a legjobbnak. ⋌(jmk)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?