Bazsó Zsolttal először győztek a bősiek

foci
Bős |

Két vereség után először győztek az új edző irányítása alatt a bősiek.

Radványi Miklós idény közben távozott a nyugat-szlovákiai Tipos III. ligában játszó bősiektől, s a Fortuna Liga sereghajtója, a Pohronie együttesénél vállalt fő szerepet a mentési munkálatokban. A klubvezetés tárgyalásokba kezdett a kiszemeltekkel, az edzéseket Radványi asszisztense, a kék-fehérek rutinos középpályása, Bazsó Zsolt irányítja. Egyben a nevezett dolgozta ki a taktikát, küldte csatába a Duna-parti alakulatot a bajnoki mérkőzéseken. A csallóköziek neves szakvezetőjük távozása után két egymást követő meccset három góllal buktak el. Előbb a Parkerdei stadionban, majd Myjaván szenvedtek 0:3-as vereséget. A harmadikon, az FC Nitra B csapata elleni vasárnapi bajnokit azonban vesztes állásból fordítva 3:1 arányban nyerték meg.

„Nagyon elfáradtam. Testileg, lelkileg egyaránt. Már a 4. percben vesztésre álltunk, kapusunk, Maťašovský bevédte Marek Fábry szabadrúgását. Szerintem nem koncentrált kellőképpen a lövésre. Hozzáteszem, 1:1-es állásnál háromszor is nagy bravúrral mentett, ezzel helyrehozta hibáját. A második félidőben már mi irányítottuk a játékot, sok helyzetet dolgoztunk ki, kétszer betaláltunk, az őszi hazai idényzárón otthon tartottuk a három pontot. Az utóbbi napok edzésein éreztem a fiúkon az elszántságot. Nagyon akartuk a sikert, megérdemelten győztünk. Számomra külön öröm, hogy irányításommal jó hangulatban köszöntünk el szurkolóinktól. Reméljük, a szombati vágsellyei szezonzárón tovább gyarapítjuk gyűjteményünket” – fogalmazott lapunknak a multifunkciós Bazsó Zsolt, aki vasárnap edzőként, játékosként és csapatkapitányként játszotta a prímet. 

„Radványi Mikinek köszönettel tartozunk az elvégzett munkáért. Természetesen gőzerővel keressük az utódot. Több kiszemeltünk is van. Straka Gáborral kezdtük a tárgyalásokat, a nevezett azonban elfoglaltságára való tekintettel nem vállalta a felkérést. További jelöltjeink is vannak. Egyébként idény közben nehéz feladat szabadlistán lévő, elvárásainknak megfelelő trénert találni. Pánikra semmi ok, jelenleg 23 ponttal a tabella 4. helyén tanyázunk. Az idény végéig a jelenlegi felállásban maradunk, a téli holt idényben azonban pontot teszünk az edzőkeringő végére. Favoritunk már van. Környékbeli, ambiciózus fiatal szakvezetővel kezdjük a téli felkészülést” – körvonalazta terveiket az edzői fronton Kovács Zsolt, a bősiek klubmenedzsere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?