Gasparovicsék az első két helyen

Gasparovics
Alsószeli |

Huszonhárom kettes fogat rajtolt a dél-szlovákiai hajtók nyolc versenyből álló sorozatának idei negyedik versenyén. A mátyusföldi település futballpályáján a szokottnál kevesebben látták az izgalmas csatározásokat. 

„Gasparovicsék, László és unokája, Kiara jól mentek, mi nem nagyon, inkább azt mondanám, nekünk nem ment – tért vissza a versenyre Kajos Sándor házigazda, aki lányával, Viviennel ezúttal nem tudott az élmezőnyben végezni. – Akadályhajtásban csak Gasparovicsék versenyeztek hibátlanul. Jól feküdt nekik a pálya. László, a nagyapa az összevetéssel együtt öt hibátlan hajtást mutatott be, s ideje is jobb volt, mint unokájáé, Kiaráé, aki a bajnoki sorozatban 17 ponttal vezet nagyapja előtt. Vadászhajtásban nagy előnnyel győzött a győrségi Fülöp Zsolt, egyedül ő volt hibátlan a 16 tagú mezőnyben, vetélytársai rendre verőhibával végeztek. A foci nélküli fogathajtás nem keltette fel nagyon az emberek érdeklődését, jöttek-mentek, de nem voltak sokan a jó, színvonalas versenyen. Nem gondoltam, hogy ennyi fogat összejön, pedig ezúttal csak kettesekkel indultak, egyessel nem érkezett senki.” 

Érdekes

A DÉL-SZLOVÁKIAI FOGATHAJTÓK NYOLC VERSENYBŐL ÁLLÓ SOROZATA

Negyedik állomás, Alsószeli – kettes fogatok, kétfordulós akadályhajtás egyszeri összevetéssel (23 induló): 1. Gasparovics László 120,93 (0 hibapont), 2. Gasparovics Kiara (mindketten Feketenyék) 139,80 (0), 3. Fülöp Zsolt (Győrség) 123,58 (3).
Akadályhajtási bajnokság 2019 (szlovákiai sorrend): 1. Gasparovics Kiara 71, 2. Gasparovics László 54, 3. Kajos Vivien (Alsószeli) 52. 
Vadászhajtás (16): 1. Fülöp Zsolt 76,88, 2. Geröly Tibor (Gencsapáti) 83,78, 3. Hima László 85,40.
Vadászhajtási bajnokság 2019 (szlovákiai sorrend): 1. Cserge Igor (Dunatőkés) 39, 2. Kolozsi János (Zsigárd) 25, 3. Sárkány László (Nádszeg) 22. ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?