Megszólalt az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban

Ambrus Zoltán

Vasárnap késő este érkezett a hír, hogy életének 54. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja. Az együttes akkor csak annyit közölt: nincsenek szavaik, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász.

 

 

A ma reggeli Mokkában utolérték Sipos Pétert, aki azt mondta: néhány nappal ezelőtt még a kórházban járt Ambrus Zoltánnál. "Jött egy hirtelen rosszullét és kórházba került. Több műtéttel próbálták megmenteni, volt, hogy jobban volt, aztán újra műteni kellett, és egyszer csak bekövetkezett a tragédia" - mondta Sipos Péter, és hozzátette: a zenekar is tegnap értesült a hírről. Ők sem tudják pontosan, mi okozta zenésztársuk halálát, de egy "hosszabb lefolyású betegség volt", amit nem tudtak megoldani.

"Voltam bent nála 3-4 nappal ezelőtt, akkor két műtét között volt éppen. Kicsit jobban volt, de mondták, hogy veszélyes a helyzet." (HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?