Tóth Gábor parádés találata döntötte el az ipolyszalkaiak meccsét

régiófoci

Második hazai vereségüket szenvedték el a tavaszi idényben az ipolyszalkaiak, ezúttal az ipolyságiak 1:0-ás győzelme került a jegyzőkönyvbe a nyugat-szlovákiai V. fociliga keleti csoportjának 20. fordulójában. 

Érdekesség, hogy góljával Tóth Gábor  szerezte csapatának a három pontot, ő nemrég még Ipolyszalkán futballozott.

A hazaiak kezdték lendületesebben a bajnoki összecsapást, az első félidőben Király Mátyás három méterről lőtt fölé, majd Tóth Denisz puskázott el egy kínálkozó lehetőséget. A másik oldalon pedig Kováč Brian az üres kapu fölé fejelt. A szünet utáni folytatásban egy pontosan beívelt szögletet követően Dajcs Gábor fejese centiméterekkel szállt a kapu mellé. A hazaiak gólzsákjának még arra is volt ideje, hogy alaposan szemügyre vegye, Belák Lajos kapujának melyik sarkába továbbítsa a labdát. Nem sokkal később Király Mátyás a jobb kapufát találta telibe.

A nézőtéren közben arról cseverészett a szurkolók egy csoportja, hogy döntetlen közeli, egygólos meccsre látják a legnagyobb sanszot. És igazuk lett. A 73. percben a huszonöt esztendős Tóth Gábor, aki az első perctől kezdve kiválóan játszott, megrázta magát, és parádés találatával eldöntötte a mérkőzést. A hosszabbítás perceiben még akadt egy tizenegyesgyanús eset a vendégek kapuja előtt, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt.

„Az egész csapat tökéletesen betartotta az edző által meghatározott taktikát, kilencven percen át küzdött és hajtott, ám a gólínség tovább sújtja a kollektívát. Mindenekelőtt Bokor Balázs, Gálik Erik és Marek Toběrný játékát emelném ki, ám a többiek is jelesre vizsgáztak. A találkozó befejezése után szurkolóink megtapsolták a fiúk teljesítményét. A bajnokság végéig még öt mecscsünk lesz hazai környezetben, így reménykedünk, hogy feljebb kapaszkodunk a táblázaton” – értékelte védencei teljesítményét Demendi Attila ipolyszalkai klubelnök.

„Régen játszottunk ilyen színvonalas mérkőzést. Mindkét alakulat kitett magáért, a játékosok erőnlétileg is végig bírták az iramot. A mieink egy tapasztaltabb és erősebb csapat benyomását keltették, meg tudtuk tartani a labdát, és az ellentámadásaink is veszélyesek voltak. Gratulálok a vendéglátóknak is és remélem, az őszi idényben újra összecsaphatunk” – vélekedett Urblík József ipolysági klubelnök és játékosedző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?