Puma támadt a férfira, de ő megfojtotta az állatot

puma

Coloradóban támadt rá egy puma egy a természetben futó férfira, ám nem várt esemény történt: a férfi megvédte magát és megfojtotta az állatot.

A coloradói természetvédelmi szervezet (Colorado Parks and Wildlife) tett közzé a Facebook-oldalánegy nem mindennapi esetet kedden.

A leírás szerint az egyik coloradói nemzeti parkban futott egy férfi még hétfőn, amikor zajt hallott maga mögül és visszafordult. Ekkor rontott rá egy fiatal puma (az amerikaiak hegyi oroszlánként nevezik), és arcon, valamint csuklón harapta.

Boston.com az AP-re hivatkozva arról írt, hogy a féfi a puszta kezével fojtotta meg az állatot (amely nem volt még egy éves), majd saját lábán jutott el a kórházba. A kórház szerint súlyos sérüléseket szenvedett, de fel fog épülni belőle.

(propeller.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?