Átalakult a testület Galántán

Átalakult a testület Galántán
Galánta |

Az elmúlt négy év a polgármester és a képviselő-testület közötti vitákról szólt Galántán.

A következő években valamivel könnyebb lehet Paška dolga, a tizenöt független képviselő közül öt - köztük Miroslav Psota a városi hivatal vezetője -  a polgármester csapatában indult. Az SNS képviselője is bizalmat kapott a választóktól, a nemzetieknek a Hídhoz hasonlóan egy képviselőjük lesz a jelentősen átalakuló plénumban.

Érdekes

Peter Zelinka (független), Peter Černý (független), Fridrich Psota (független), Marsall János (MKP), Peter Kolek (független), Takáč Zsolt (független), Juraj Bottka (független), Štefan Marczibányi (független), Miroslav Psota (független), Bíró László (MKP), Peter Závodský (független), Ervín Chomča (Híd), Augustín Popluhár (független), Peter Tomič (független), Szelle Zoltán (független), Vladimír Danko (független), Marta Vajdová (független), Andrej Tábori (független), Milan Bičan (független)

Galántán jelentősen meggyengült az MKP önkormányzati képviselete. 2014-ben az SDKÚ jelöltjeivel közösen indultak, kilenc képviselő kapott bizalmat a szavazóktól. Idén viszont egyedül vágtak neki a választásoknak és mindössze két MKP-s képviselő került be a testületbe, de hidas képviselőből is hárommal kevesebb van, mint az előző ciklusban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?