A Škoda újabb fotókat közölt az új Octaviáról

<p>A cseh gyártó pontosan tudja, hogyan kell felcsigázni az új Octaviára váró klienseit. Múlt héten újabb fotókat mutattak be a járgányról. Ezektől is érdekesebbek azok a minap felreppent információk, melyek szerint a Škoda új SUV-k bemutatását tervezi. A behavazott Yetit kisebb és nagyobb, hétszemélyes SUV egészíthetné ki.</p>

ÖSSZEFOGLALÓ

Erre a helyre eredetileg ismét az új Octaviáról szóló cikket terveztem. A gyártó ugyanis újabb fotókat mutatott be a járgányról. Az információkat úgy adagolja, mint a fájdalomcsillapítót.

Az új Octaviával kapcsolatos hírkosár viszont ezzel kiürült, s ennek tükrében sokkal érdekesebbnek tűnik a cseh gyártó új stratégiája a Crossover/SUV modellek terén.

Már egy jó ideje nem titok, hogy a nagy sikernek örvendő Yetit a Škoda egy kisebb és nagyobb modellel egészítené ki. Mindkét modell hasonló, hóval összefüggő elnevezést kaphatna. 2011-ben regisztrálta a Škoda a Polar márkanevet, egyelőre viszont nem tudni, hogy milyen autóhoz párosítják.

Bővül az SUV palettája

Lapértesülések szerint a Polar elnevezésű kisebb SUV 2015-ig jelenhetne meg a piacon. A Polar a Yetitől körülbelül 10 centiméterrel kisebb modell lehetne. Az Automoticeworld portál információi szerint ráadásul az ettől sokkal kisebb SUV bemutatása sem kizárt – ez pedig a legkisebb Škoda Citigo elemeit is tartalmazhatná.

Az elmúlt hónapokban megbátorott Škoda minden bizonnyal nem elégszik meg a kisebb SUV kategóriával.

Néhány éven belül a Volkswagen Touaregre alapozott nagyobb SUV is megjelenhetne a piacon, amelynek W helyett már szárnyas nyíl lenne a jele.

Ebbe hét személy is kényelmesen elférne, s a járgány a nehezebb tereppel is jobban megbirkózhatna.

Még mielőtt ez a két modell a piacra kerülne, nem kizárt, hogy bemutatják a Yeti hétszemélyes klónját. Alapja a kínai piacra szánt, hét centiméterrel hosszabb Yeti lehetne, az újdonságot már jövő tavasszal bemutathatnák a Pekingi autókiállításon.

A Yeti megválik gömbölyded maszkjától

Ami biztos, hogy jövőre bemutatják a Yeti ráncfelvarrásos változatát, amely módosít a modell legjellegzetesebb pontján – mégpedig a kör alakú fényszórókon.

Minden bizonnyal a hátsó lámpák is megváltoznak, jobban belógnak majd az oldalsó karosszériába, enyhén megnyúlnak. (dem)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?