Öt dolog, amit tilos kirakni a Facebook-profilunkra

<p>Lábak a strandon, búcsúfotó a reptérről, önarckép a hotelszobában – a Telegraph összegyűjtötte azokat az elcsépelt fotótípusokat, melyekkel a nyaraló Facebook-ismerősei garantáltan az őrületbe kergetik.</p>

AJÁNLÓ

A szociális média globális elterjedésével gyakorlatilag megszűnt a térképről való levonulás fogalma: az adatok szerint ma már a nyaralók kilencven százaléka nem bírja megállni, hogy utazása alatt ne ellenőrizze, frissítse Facebook-oldalát. Egy nyugágyról szemlélődve persze kiváló ötletnek tűnhet néhány erősen közérdekű poszt elhelyezése, ám az otthon vagy a munkahelyen szörföző ismerősöket hamar az őrületbe lehet kergetni egy napfényes fotólavinával. Itt van öt, tiltólistás nyaralási fotó, melyeket jobb nem feltöltenünk a Facebook-oldalra.

Kéretlen időjárás-jelentés

Mikor a metsző szél esernyőket fordít ki, az utcára lépve bárki másodpercek alatt bőrig ázik, ráadásul még a köd is harapható, mi lehetne jobb ötlet, mint lejelenteni Dubaj szikrázó, 25 fokos decemberi középhőmérsékletét? A lincshangulat elkerülése végett, ne tegyük.

Reptéri percek

Két óra várakozás, majd a felszállás előtti izgatott percek. Pedig jobb, ha ilyenkor megmakacsoljuk magunkat, és csak azért sem posztolunk képeket magunkról, amint a beszállókártyát szorongatva, csillogó szemekkel várakozunk az ellenőrzőkapuk előtt.

Idegenvezetés

a hotelszobában

Ajándék csokoládé a párnán, hímzett törülköző és masszázsfotel – szép és örvendetes tényezők, ám nem biztos, hogy mindenki osztja majd a rácsodálkozásunk kitörő örömét.

Koktél-vizit

Legyen akármennyire isteni, játsszon akármilyen pszichedelikus színárnyalatokban, nem kényszer hírt adnunk huszadik bárbeli élményünkről egy idegen országban. Inkább fényképezkedjünk a pultossal.

Lábak és tengerpart

Homokos föveny, tajtékos vízfelület, napernyők és az elmaradhatatlan lábak. A napozóperspektíva csak fejben kiváló ötlet, a második tengerparti csendélet után általában nem kér belőlünk többet az internet népe. (hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?