Neymar 3 millió eurót kapna az Aranylabdáért

Párizs |

<p>Neymar, mint a Paris Saint-Germain friss sztárigazolása csaknem 3 millió eurós különjutalmat kapna francia klubjától, ha kiérdemelné a France Football magazin Aranylabdáját.</p>

A francia szaklap és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 2010 és 2015 között közösen választotta meg az év legjobb labdarúgóját, a múlt esztendő óta azonban ismét külön szavazzák meg az Aranylabda, illetve a FIFA Év Játékosa győztesét.

A France Football múlt hétfőn hirdette ki a harminc jelöltet tartalmazó névsort, amelyen szerepel a brazilok kiválósága is. A nyertest az újságírók szavazatai alapján ítélik oda decemberben. 

Neymar, akit augusztusban szerzett meg az FC Barcelonától a PSG átigazolási világrekordot jelentő 222 millió euróért, többször is volt már az Aranylabda jelöltjei között. A legjobban 2015-ben szerepelt, amikor harmadik lett a Barcelona sztárja, Lionel Messi és a Real Madrid kiválósága, Cristiano Ronaldo mögött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?