Hillary Clinton állampolgárságot ígér az illegális bevándorlóknak

Washington |

<div>Hillary Clinton bevándorlási reformot és az illegálisan ott élőknek mielőbbi amerikai állampolgárságot ígér.&nbsp;</div><div>&nbsp;</div>

A kampányrendezvényen felszólaló Barack Obama amerikai elnök nagyobb arányú bevándorlást szorgalmazott, hangsúlyozva, hogy Amerikában az őslakosokat leszámítva mindenki bevándorló. Hillary Clinton dicsérte a spanyolajkú közösség hozzájárulását az ország fejlődéséhez, és neveket sorolt fel a híres, tekintélyes karriert befutó emberek közül. Kifejtette, ha elnök lesz, hivatalba lépése után száz napon belül átfogó bevándorlási reformot terjeszt elő. Ennek elfogadására szerinte van is esély, mert reményei szerint a demokraták a kongresszusban is megszerzik a többséget. Megígérte, hogy megnyitja az utat az illegálisan az országban élők millióinak állampolgársága előtt. Beszédét óriási taps fogadta. Clinton három nap után tért vissza kampányolni. A rendezvényen utalt betegségére is, megerősítette, hogy tüdőgyulladással küszködik, de nem akar tovább otthon lábadozni, hiszen már két hónap sincs hátra a választásig. A Reuters hírügynökség által közzétett felmérések szerint Trump a választás szempontjából fontos, úgynevezett ingadozó államokban, így Iowában, Ohióban, Floridában és Nevadában is átvette a vezetést, Észak-Karolinában pedig fej-fej mellett halad Clintonnal, és ledolgozott hátrányából Virginia államban is.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?