10 tipp tízóraira

<p>Minden iskolás gyerek táskájában ott a helye a tízórainak. A szülőknek persze időnként fejtörést okozhat, mit is csomagoljanak csemetéjüknek, hogy változatos, egészséges és finom is legyen az étek. Íme, tíz tipp, mit adhatunk a gyereknek.<br />&nbsp;</p>

1. Cherry paradicsom és túrókrémes kenyér – a kisebb méretű paradicsomok érdekesebbek a gyerekek számára, és az a baleset sem fenyeget, hogy ha beleharapnak, lecsöpögtetik magukat.

2. Vékony, hosszú hasábokra vágott répa és sajtos mártogató – a sajtos mártogatót helyettesíthetjük tengeri sóval ízesített tejföllel.

3. Túró reszelt almával és mazsolával – ne felejtsünk kanalat csomagolni hozzá.

4. Mogyoró, dió, sajt és grahamrudacskák – a mogyoró lehetőleg ne legyen olajon sütött.

5. Fehér joghurt, kockákra vágott, friss őszibarackkal – a reklámok ellenére ez az egyetlen módja annak, hogy valóban nagy gyümölcsdarabkák gazdagítsák a joghurtot.

6. Cukormentes müzliszelet és banán – mielőtt megvesszük, tanulmányozzuk át figyelmesen a müzlik csomagolását.

7. Gyümölcssaláta – még jobban fog ízleni csemeténknek, ha előző este együtt készítjük el. Csöpögtessünk rá citromlevet, hogy a gyümölcs ne barnuljon meg.

8. Arab kenyér zöldségsalátával és humusszal – legjobb, ha a gyerek saját maga tölti meg, így biztos nem fog a táskája mélyén aszalódni.

9. Rozskenyér tonhallal és zöldségsalátával.

10. Teljes kiőrlésű keksz fehér joghurttal.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?