Horoszkóp szerdára

<p>A Mérlegen kezd eluralkodni az egoizmusa. A szerdai horoszkóp - a más jegyben születetteknek is.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Ne változtasson a mára eltervezett programján, mert nem fogja tudni teljesíteni valamennyit. S ha mégis, biztos hibázni fog. Vacsorára hívta rég nem látott barátját, akivel kellemesen elbeszélgetnek, s akitől hasznos információkat hall.

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Az elkövetkező napokban személyes vonzóerejének köszönhetően egy hasznos kapcsolatra tehet szert. Az utóbbi időben nem tud igazán a feladataira koncentrálni, mivel elsősorban a szerelmi ügyeivel van elfoglalva.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Rádöbben, hogy az önt körülvevő emberek sokkal elnézőbbek és jóságosabbak, mint ahogy gondolta. Önnek szüksége van olyan barátra, akivel bizalmasan és őszintén mindent megbeszélhet. Új lehetőségek nyílnak meg ön előtt!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Az utóbbi időben sokkal anyáskodóbb, és az otthoni dolgokkal is szívesebben foglalkozik, sőt a háztartási munkákban is aktívabban vesz részt. Felpezsdíti maga körül az életét, s így lehetősége lesz új emberekkel is megismerkedni.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Szerettei már egy jó ideje noszogatják, hogy legyen önállóbb. Ugyanis ismerik önt, s tudják, hogy nem az a típus, aki nem érdeklődik az új és érdekes dolgok iránt. Ideje lenne bebizonyítania, hogy mire is képes tulajdonképpen!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Mindent elkövet, hogy leplezze lustaságát. Talán szembe kellene néznie végre a tényekkel és belátnia, hogy ez így tovább nem mehet. S ha egyedül képtelen megoldani a helyzetet, ne szégyelljen segítséget kérni!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Kezd eluralkodni önön az egoizmusa. Egyre többet szeretne saját magának. Azért nem árt, ha visszavesz belőle, mert a végén magára marad. Ilyen önző barátra nincs szüksége senkinek. Vigyázzon, mert családtagjai sem tűrik tovább!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Mélabús hangulatban van, és igyekszik végignézni eddigi életútját, hogy mit is teljesített, milyen teljesítményt tud felmutatni. Egyelőre elégedettnek érzi magát, bár tudja, hogy ennél sokkal többre is képes. Igaza van, s kezdjen hozzá!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Szeretné felhívni magára szerettei és barátai figyelmét, de nem tudja, hogyan tegye. Mindenekelőtt valami óriási és jó dolgot kell véghezvinnie, amely teljesen megváltoztatja eddig életét. Lásson hozzá, sikerülni fog!

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Sok munkát vállal, ami rengeteg energiáját felemészti. Viszont lendülete, jó kedve jótékony hatással van munkájára. Életkedvét, fesztelenségét és a munkához való kedvező viszonyát a legkülönfélébb helyzetekben is képes megtartani.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Ha megérzéseire fog hallgatni, akkor minden energiáját a munkájára összpontosíthatja. Elsősorban a munkahelyi sikerre szeretne összpontosítani, de az érzelmei megakadályozzák. Ezen a téren ne hagyja magát befolyásolni!

Halak (II. 20.–III. 20.)
Munkatársai és szerettei javaslatára szeretne minden lehetőséget egyszerre megragadni. Nem ártana, ha ebben a helyzetben tanácsot kérne, ugyanakkor gondolja meg, mielőtt még ismét túlvállalná magát!
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?