ZENEZÓNA

Újabb zenei showműsor az USA-ban
Az Egyesült Államokban március 6-án indult útjára a nyolcrészes The Search For The Next Pussycat Doll című televíziós showműsor, amelyben a The Pussycat Dolls új tagját választják ki kilenc jelölt közül.

Újabb zenei showműsor az USA-ban

Az Egyesült Államokban március 6-án indult útjára a nyolcrészes The Search For The Next Pussycat Doll című televíziós showműsor, amelyben a The Pussycat Dolls új tagját választják ki kilenc jelölt közül. „A műsor központi kérdése, hogy a lányok képesek-e felszínre hozni mindazt, ami a banda tagjaiban megvan: az előadói tehetséget és a szexualitást. A nézők a nyolc rész alatt egy teljes átalakulásnak lehetnek szemtanúi” – nyilatkozta a lánycsapat menedzsere, Robin Antin. Bár az USA következő topmodelljét kereső műsor nézettségét nem sikerült felülmúlnia, a Britney Spears és Kevin Federline életét bemutató egykori valóságshow első adásánál többen látták az első részt, közel négymillióan ültek le a képernyő elé. A zsűriben Robin Antin mellett a börtönviselt Lil’ Kim és a Geffen Records elnöke, Ron Fair foglal helyet. (p, z)

Népszerű fiúcsapat ihlette musical

Never Forget címmel musical készül a Take That felvételeiből, amelyben a fiúcsapat legtöbb slágere felcsendül, a többi közt a Pray és a Back For Good is. A sztori a kiadott közlemény szerint egy kellemes hangulatú történet barátságról, szerelemről, ambícióról és megcsalásról. „Szeretnénk hasonló produkciót létrehozni ezekből a kiváló dalokból, mint amilyen az ABBA munkásságából készített Mamma Mia! volt” – mondta a musical producere. (p, e)

Kínai demokrácia egyik előszele

A napokban több amerikai rádióállomás lejátszotta a Guns N’ Roses új, Better című dalát. „A felvételt egy Harley Davidson reklámhoz adtuk kölcsön, és ezután került fel a világhálóra, majd onnan a rádiókhoz. Ez azért bosszantó számunkra, mert befejezetlen és keveretlen verzióról van szó, ami alapján a hallgató előítéletekkel közelíthet a készülő lemezünkhöz” – nyilatkozta Dizzy Reed billentyűs. Egyébként számos helyen lehet fogadni, hogy megjelenik-e valaha az együttes Chinese Democracy (Kínai demokrácia) című albuma, amely évek óta készül, és a kiadását már sokszor elhalasztották. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?