ZENEZÓNA

Összegez a szintizenekar
Az 1981-ben megalakult Depeche Mode az elmúlt negyedszázad egyik legnépszerűbb zenekara világszerte, eddig 72 millió hanghordozója fogyott. A legutóbbi album, a Playing The Angel hárommillió példányban talált gazdára. Az angol együttes most pályafutása első Best Of-lemezének kiadására készül.

Összegez a szintizenekar

Az 1981-ben megalakult Depeche Mode az elmúlt negyedszázad egyik legnépszerűbb zenekara világszerte, eddig 72 millió hanghordozója fogyott. A legutóbbi album, a Playing The Angel hárommillió példányban talált gazdára. Az angol együttes most pályafutása első Best Of-lemezének kiadására készül. A korong november 13-án lát napvilágot, rajta tizennyolc slágerrel, és a Martyr című új dallal. A válogatás a The Best Of Depeche Mode – Volume 1 címet kapta, vagyis várható folytatás is. A Martyr kislemezen is megjelenik november elején, és az együttes honlapja szerint könyörtelenül energikus hangzással lüktet majd, szervesen illeszkedve a Depeche Mode hangzásvilágába. (o, p)

A visszatérés küszöbén

Megkezdte visszatérő albuma felvételeit a The Smashing Pumpkins. A lemez producere Roy Thomas Baker lesz, aki a Queen A Night At The Opera című klasszikus albumán is dolgozott. „Mindenki tudja, hogy Billy Corgannek nincs szüksége túl sok zenésztársra, hogy összehozzon egy lemezt. Az eredeti felállásból csupán Jimmy Chamberlin vett részt a dalszerzésben, de biztos vagyok benne, hogy óriási anyag van születőben” – nyilatkozta Melissa Auf Der Maur basszusgitáros, aki ’99-ben D’Arcy Wretzky kiválása után csatlakozott a zenészekhez, de sokáig nem élvezhette a közös munkát, hiszen az együttes 2000-ben felfüggesztette működését. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?