ZENEZÓNA

Fény derült Amy Lee titkára
Call Me When You’re Sober, vagyis Hívjál fel, amikor józan vagy – ez a címe az Evanescence új dalának, az október 2-án megjelenő The Open Door című lemez beharangozójának.

Fény derült Amy Lee titkára

Call Me When You’re Sober, vagyis Hívjál fel, amikor józan vagy – ez a címe az Evanescence új dalának, az október 2-án megjelenő The Open Door című lemez beharangozójának. Amy Lee titokban akarta tartani, hogy a felvételben barátjának, Shaun Morgannek, a Seether zenekar énekesének üzen, de miután a zenész elvonókúrára vonult, az énekesnő úgy döntött, leleplezi a dal hátterét. Az Evanescence új basszusgitárosa a The Revolution Smile nevű együttesből ismert Tim McCord lett, ő került a közelmúltban távozott William Boyd helyére. (z, p)

Turné helyett elvonókúra

Napjaink egyik legsikeresebb angol együttese, a Keane elhalasztotta koncertjeit, köztük amerikai turnéját az énekes gyógykezelése miatt. Tom Chaplin alkohol- és drogelvonókúrán vesz részt. „Mivel egyre súlyosabb alkohol- és drogproblémákkal kell megbirkóznom, eljött az ideje, hogy orvosi segítséget kérjek. Szeretnék mielőbb rendbe jönni, hogy az év utolsó hónapjaiban pótolhassuk a fellépéseinket” – írta Chaplin a trió honlapján. (z, p)

Megújulás vagy feloszlás

Lovasi András énekes szerint a Kispál és a Borz a közelmúltban a feloszlás szélére sodródott, végül Kispál András gitárossal leült, és újra kitalálta a zenekart, egyelőre egy évre. Ez többek között abban nyilvánul meg, hogy az amerikai származású dobos, Michael Zwecker már nem tagja az együttesnek, helyette új dobost keresnek, az állandó vendéggitáros, Leskovics Gábor pedig ezentúl csak a csendes, ülős koncerteken játszik majd. Holnap indul a Kispál Originál címre keresztelt turné, amelyen a zenekar az eredeti, triós felállásban – Lovasi, Kispál és Bräutigam Gábor dobos – játszik dalokat az első négy albumról, kiegészülve Ózdi Rezsővel, aki az első két évben basszusgitározott velük. Különböző egyéb fellépések után jövő ősszel, az együttes megalakulásának huszadik évfordulóján jubileumi koncert és új stúdiólemez is várható. „Ha nem érzem azt, hogy a Kispál és a Borz előremutató zenekar tud lenni, akkor feloszlunk a jubileumot követően” – nyilatkozta Lovasi. (o, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?