ZENEZÓNA

Vízválasztó nagylemez
LeAnn Rimes 1982. augusztus 28-án született Mississippi államban egy Jackson nevű városkában. Zenei pályafutása hétévesen kezdődött, debütáló albumának megjelenésekor mindössze tizennégy volt. Eleinte countryzenében utazott, majd popvizekre evezett.

Vízválasztó nagylemez

LeAnn Rimes 1982. augusztus 28-án született Mississippi államban egy Jackson nevű városkában. Zenei pályafutása hétévesen kezdődött, debütáló albumának megjelenésekor mindössze tizennégy volt. Eleinte countryzenében utazott, majd popvizekre evezett. Karrierje során eddig 37 millió hanghordozót adott el, és számos neves díjat zsebelt be. Európában a Sakáltanya című film betétdalával, a Can’t Stop The Moonlight cíművel vált sztárrá, amely 2000 novemberében egy hétig vezette a brit kislemezlistát. Frissen megjelent nagylemeze, a Whatever We Wanna mégis vízválasztó lesz életében, ugyanis az elmúlt években kiszorult az élmezőnyből, jóval halványabb sikereket ért el, mint korábban. (p, z)

Finnország extázisban

Az Eurovíziós Dalfesztivált megnyerő Lordi nevű szörnymaszkos hardrock zenekar tagjait nemzeti hősként ünneplik hazájukban, Finnországban. A helyi rádiók nagy rotációban játsszák a nyertes, Hard Rock Hallelujah című dalt. Az együttest ’92-ben alapította meg a frontember, Tomi Putaansuu. Alice Cooper és a Kiss ihlette a zenekar zenéjét és színpadi jelmezeit. Csak tíz év után jutottak lemezszerződéshez. Március 10-én a dalfesztivál finn döntőjében a szavazatok negyvenkét százalékával diadalmaskodtak, ezzel megnyílt előttük az athéni út. Néhány finn vallási vezető rögtön tiltakozásba fogott, amiért szerintük „sátánista” csapat képviseli az országot, az énekes hiába jelentette ki, hogy semmi közük a Sátánhoz.

A szakértők szerint a Lordi győzelme új löketet adhat a fesztiválnak, az unalmas balladákat és popdalokat a jövőben a jóval izgalmasabb rockzene válthatja fel. Egyelőre azonban az az aktuális kérdés, hogy a Lordi képes lesz-e egész kontinensünket meghódítani. Valószínűsíthető, hogy nem. Dala ugyan feltűnt több európai lista alsó régiójában, de az áttörés minden bizonnyal elmarad. (p, o, z)

Születésnapi album

A Columbia Records közleményben tudatta, hogy Beyoncé Knowles második, B’Day című szólólemeze az énekesnő huszonötödik születésnapján, szeptember 4-én kerül a boltokba. A korongot a Déja` Vu című dal harangozza be, amelyben élettársa, Jay-Z is közreműködik. Beyoncé színészként is egyre aktívabb. Legközelebb a Dreamgirls című filmben tűnik fel Eddie Murphy és Jamie Foxx oldalán. (p, c)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?