Zene határok nélkül

Ma kezdődik Érsekújvárott a 9. Klikkfest, melyet Szlovákia egyik legrangosabb multikulturális fesztiváljaként tartanak számon. Az idei rendezvénysorozat eseményeire a korábbiaktól eltérően új helyszínen és megváltozott időpontban kerül sor.

Cseh Tamást szombaton láthatja a közönségKoncz Zsuzsa felvételeMa kezdődik Érsekújvárott a 9. Klikkfest, melyet Szlovákia egyik legrangosabb multikulturális fesztiváljaként tartanak számon. Az idei rendezvénysorozat eseményeire a korábbiaktól eltérően új helyszínen és megváltozott időpontban kerül sor. A szervezők mától egészen szombatig, négy napon át várják az érsekújvári Szigetre a szórakozni vágyó fiatalokat és idősebbeket egyaránt. A könnyűzenei koncerteken kívül a találkozó programjában szerepel egyebek mellett performance, sárbirkózás, filmsátor, paintball, író-olvasó találkozó, rímfaragó verseny és ahogy a fesztivál rendezői ígérik, popó szépségverseny is. A vállalkozó kedvűeknek lehetőségük nyílik akár falat mászni is, sőt a vérző Rómeók a Vöröskereszt szervezésében vért is adhatnak. A koncertek egyszerre több színpadon is folynak. Ma többek közt a Ladánybene 27, a Polemic, a Kispál és a borz, valamint a Last Blues Band zenekarokat hallhatja és láthatja a közönség. Holnap mások mellett a Horkýže Slíže, a P Mobil és a Frozen Dozen lép fel, valamint az énekelt versek műfajában jeles Kicsi Hang duó, holnapután többek közt a Tublatankát, a Beatricét, a Tankcsapdát láthatják a fesztivál résztvevői. Szombaton, a zárónapon lép fel az idei Klikkfest sztárvendége, a Chumbawamba és mások mellett a Rómeó Vérzik is. A zenei rendezvény közönsége szombaton láthatja Cseh Tamást, a sajátos zenei stílust képviselő, műfajában egyedülálló énekes-gitárost. (ervé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?