Vízivárosi nyár 2006

Esztergom. Hét hétvégén több mint száz előadást láthat a közönség az idei Esztergom Nyári Fesztiválon. Az idei program a Vízivárosi nyár 2006 címet kapta, amely a szabadtéri programok helyszínére utal. A kulturális események közül kiemelkedik a belépőjegyes Fesztiválhajó, amelyen először holnap lesz musical előadás.

Esztergom. Hét hétvégén több mint száz előadást láthat a közönség az idei Esztergom Nyári Fesztiválon. Az idei program a Vízivárosi nyár 2006 címet kapta, amely a szabadtéri programok helyszínére utal. A kulturális események közül kiemelkedik a belépőjegyes Fesztiválhajó, amelyen először holnap lesz musical előadás. Fellép többek között Janza Kata, Bardóczy Attila, Csengery Ottilia és Homonnay Zsolt. A művészek részleteket adnak elő olyan nagy sikerű darabokból mint például a Rómeó és Júlia, a Jézus Krisztus Szupersztár és az Operaház fantomja.

Július 22-én operettelőadást láthatnak a Fesztiválhajón az érdeklődők, ekkor Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor, Virágh József és Pohly Boglárka ad elő részleteket világhírű szerzők operettjeiből.

A következő előadáson, amely július 28-án lesz, Charlie ad koncertet, majd augusztus 5-én Caramel és Tóth Gabi lép fel. Augusztus 19-én a Hot Jazz Band húzza a talpalávalót.

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Jazztergom elnevezésű fesztivált, amely július 13. és augusztus 18. között lesz. A program érdekessége, hogy a nyitókoncertet Párkány főterén tartják, ezzel is jelezve, hogy a két helység fontosnak tartja a jó kapcsolat kiépítését. A Jazztergom fellépője lesz többek között a Budapest Jazz Orchestra, a Babos Project Special, a Lattmann Béla Quartet és Szakcsi Lakatos Béla is. A Vízivárosi nyár keretében rendezik meg július 21–22-én az V. Ister Granum, Népművészeti Fesztivált, amelyen harci játékokat, hagyományőrző együttesek fellépését és meseelőadást láthatnak az érdeklődők.

A részletes programok és a rendezvények kezdési időpontjai megtalálhatók a www. esztergomprogram.hu című weboldalon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?